Mainos

Facebookissa on taas liikkeellä kiertokirje, joka varoittaa aiheettomasti hakkerista – kirjeestä myös suomenkielinen versio

Facebookissa varoitellaan jälleen aiheettomasti hakkerista, joka lähettää kaveripyyntöjä ja hakkeroi Facebook-käyttäjien tilejä sen hyväksymisen jälkeen.

Facebookissa on kiertänyt jälleen kiertokirje, jossa varoitetaan hyväksymästä ystäväpyyntöä väitetyltä hakkerilta. Varoitus on kuitenkin turha.

Vastaavanlaisia kiertokirjeitä on levitetty sosiaalisessa mediassa ennenkin ja uusissa varoituksissa on väitetyn hakkerin nimi vain muuttunut. Viimeksi kerroimme vastaavanlaisesta tapauksesta tammikuussa.

Viestistä on kiertänyt englanninkielisen version lisäksi myös suomeksi käännettyä versiota. Iltalehti kertoi verkkosivuillaan, että kielen virheistä päätellen viesti on käännetty suomeksi Google Translatoria avuksi käyttäen.

Viestissä varoitetaan, että Jayden K. Smith niminen henkilö olisi lähettänyt Facebook-käyttäjille kaveripyyntöjä, ja joka hakkeroisi pyynnön hyväksyneet käyttäjät. Tämä väite on kuitenkin huijausta, sillä Facebook-kaveruuden kautta ei ole mahdollista hakkeroida tietokonetta.

Jotta joku voisi hakkeroida tietokoneesi tai käyttäjätilisi, täytysi sinun luovuttaa salasanasi tai ladata hakkerin saastuttama tiedosto tietokoneellesi.


***

8:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.