Mainos

Facebook tekee uutissivusta helpomman käyttää – tykkää-nappi suurenee ja kommentit selkeytyvät

Facebook selkeyttää uutissivua ja helpottaa sen käyttämistä. Uutissivulle ilmestyvät muiden Facebook-käyttäjien ja -sivujen julkaisemat päivitykset.

Lähiaikoina Facebook ottaa sen uutissivulle käyttöön näkyviä muutoksia, jotka parantavat sivun käytettävyyttä. Muutokset tulevat näkymään sosiaalisen median palvelun mobiilisovellusta kuin myös nettiselainversiota käytettäessä. 

Facebook-julkaisujen kommentointia muutetaan helppolukuisemmaksi esittämällä kommentit puhekuplissa. Vastaukset tiettyihin kommentteihin esitetään myös sisennettyinä.

Itse julkaisuista tehdään helpommin luettavia muuttamalla tekstin kontrastia. Linkkien esikatselut ovat jatkossa kookkaampia, kuten myös tykkää-, kommentoi- ja jaa-nappulat. 

Profiilikuvat ovat jatkossa pyöreässä kehyksessä, kuten monissa muissakin some-palveluissa. 

Jatkossa linkeistä näkee paremmin niiden sisältö ennen kuin niitä klikkaa, ja kommentoinnin yhteydessä käyttäjille pitäisi olla selvempää kenen julkaisua ollaan kommentoimassa tai kenen kommenttiin ollaan vastaamassa.

Uutissivulle palaaminen tehdään myös selkeämmäksi lisäämällä uusi helpommin huomattava paluu-nappi. Ilmoitukset-nappi muutetaan muistuttamaan hälytyskelloa vanhan maapallon sijasta. 

Uutissivun viilaamisen tarkoituksena tuntuu olevan sivun selkeyttäminen ja sen käyttämisen helpottaminen.

Lähde: Engadget


***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.