Mainos

Facebook Messengerin ulkoasu uusiksi Androidilla

Facebook on laittanut Messenger-sovelluksensa ulkoasun uusiksi Android-käyttöjärjestelmän osalta. Messengerinuusi ilme seuraa nyt Googlen esittelemää Androidin Material Design -ilmettä.

Varsinaisia uusia toimintoja Messenger ei nyt päivityksessä saa, mutta ilmeen muutos on merkittävä.

Uudistuneessa Androidin Messengerissä yläreunasta löytyy kirkkaansininen välilehtipalkki eri toiminnoille. Lisäksi Material Designin ohjenuoran mukaan toinen uudistus käyttöliittymässä on toimintojen siirtyminen näytön oikeassa alakulmassa leijuvan plussakuvakkeen taakse ja aiempi alapalkki on poistunut. Uutta plussakuvaketta painamalla saa nyt esiin esimerkiksi haun sekä puhelujen tai uuden viestiketjun aloittamisen.

Google esitteli Material Design -muotokielen ensi kertaa jo vuonna 2014, joten kovin nopeasti Facebook ei sitä Messengeriin tuonut.

– Satojen miljoonien ihmisten ympäri maailmaa käyttämän elintärkeän sovelluksen minkälainen tahansa merkittävä uudistaminen on vaivalloisen vaikeaa, ja sen vuoksi teimme kaiken varmasti varmistaaksemme, että tästä kehityksestä tuli todella nautittava, kommentoi Messengeristä Facebookilla vastaava David Marcus.

Facebook tuo Messenger-päivityksen tarjolle maailmanlaajuisesti ja päivityksen pitäisi jo löytyä Google Play -kaupan kautta. Osa käyttäjistä on voinut saada uuden ilmeen päivityksenä testimielessä jo aiemmin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja