F1-sarjassa kohauttanut ilmoitus yllätti Niki Juuselan – "Sai niskakarvat nousemaan pystyyn"

Luovuttiko Mercedes Red Bullille mestaruustaistelun? Niki Juusela ruotii F1-kauden ensimmäisen kolmanneksen kuumimmat käänteet 11:59
Luovittiko Mercedes? Niki Juusela ruotii F1-kauden ensimmäisen kolmanneksen kuumimmat käänteet.

C Moren selostaja Niki Juusela otti kantaa Mercedeksen F1-pomon Toto Wolffin sensaatiomaiseen väitteeseen MTV Uutiset Livessä maanantaina. 

Wolff totesi viime viikonlopun Steiermarkin GP:n jälkeen, ettei mestaritalli aio enää uhrata paukkuja tämän kauden auton kehittämiseen, vaan satsata kaiken vuoden 2022 menopeliin, sillä sääntöihin tulee tuolloin isoja muutoksia. 

Kaudella 2021 auton moottorikehitys on jäädytetty ja aerodynaamisten osien päivityksiä rajoitettu, joten Red Bullin tämän hetkisen etumatkan kiinni saaminen on Mercedekselle työlästä.

Juusela pitää Wolffin lausuntoa "hyvin erikoisena, jos se on vedenpitävä". 

– Ensi vuonna on tulossa isot sääntöuudistukset, joten resursseja täytyy myös satsata tulevaisuuteen, mutta tämä lausunto oli hybridiaikakaudella ensimmäinen, joka todella sai niskakarvat nousemaan (pystyyn). Miten Toto Wolff, kaiken voittanut tiimipäällikkö, voi nostaa tällaisen esiin? Mielestäni se oli osoitus siitä, että Mercedes ymmärtää realiteetit: Red Bull on tällä hetkellä niin vahva, Juusela kommentoi. 

Pääkuvan video: Juuselan mukaan yksi asia voi kuitenkin vielä kääntää mestaruustaiston Mercedekselle. Lisäksi Juusela puntaroi lisää Verstappenin ja Hamiltonin välistä taistelua sekä Valtteri Bottaksen tulevaisuutta, josta C Moren selostaja on huolestunut. Katsetta suunnataan myös tulevan viikonlopun kilpailuun Red Bull Ring -radalla.  

Lue myös:

    Uusimmat