Mercedeksen sokki-ilmoitus yllätti Red Bull -pomo Christian Hornerin: "En voi uskoa"

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan saksalaisyhtiö ei aio enää kehittää tämän kauden autoaan. Red Bull -pomo Christian Horner yllättyi Wolffin julkilausunnosta. Hornerin mukaan hän ei jaksa millään uskoa, etteikö Mercedes veisi enää autoaan eteenpäin.

Red Bull on noussut F1-sarjan ykköstalliksi kauden edetessä. Se on voittanut nyt neljä kisaa putkeen. Tuorein ykkössija tuli tänään sunnuntaina, kun Max Verstappen ajoi voittoon Itävallan Red Bull Ringin radalla.

Kisan jälkeen Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton vaati, että saksalaistallin pitää tehdä päivityksiä autoonsa.

Hamiltonin pomo Toto Wolff vastasi tähän ilmoittamalla, että saksalaistalli on jo lopettanut autonsa kehittämisen tämän vuoden osalta.

Tieto kantautui myös Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin korvaan.

– Tiedämme hyvin, että Toto tykkää hämmentää, Horner heitti muun muassa The Racen mukaan.

– En jaksa millään uskoa, että he vetäisivät koko loppukauden läpi ilman, että he laittaisivat mitään uusia osia autoonsa.

– Noh, ainoa mihin me voimme keskittyä, on se, että teemme oman juttumme mahdollisimman hyvin. Nyt pitää vain tasapainoilla tämän ja ensi vuoden välillä. Se taas meinaa sitä, että meidän pitää painaa entistä kovempaan hommia, jotta saamme pidettyä nykytason yllä, Horner pohti.

Lue myös:

    Uusimmat