F1-legenda Mika Häkkinen hurjasteli hulppealla menopelillä – McLarenin nykykuskeillakaan ei vielä asiaa tämän auton rattiin

Tulosruutu 20 vuotta sitten: Mika Häkkisen juhlat Unkarin GP:ssä – Matti Kyllönen huudatti suomalaisyleisöä 2:16
Tulosruutu raportoi 20 vuotta sitten Mika Häkkisen voitosta Unkarissa.

Kaksi F1:n maailmanmestaruutta McLarenilla voittanut Mika Häkkinen on edustanut entistä talliaan Montereyn autoviikolla Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Suomalainen on päässyt kyydittämään melko legendaarista menopeliä, McLaren M8D/3:a.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown on julkaissut Twitterissä kuvia ja videon Häkkisen menosta Montereyn Laguna Seca -radalla.

McLaren M8D/3 on varsin näyttävä menopeli, joka tunnetaan myös lempinimellä ”Batmobile” (lepakkoauto). McLaren dominoi kyseisellä autolla Can-Am-sarjaa kaudella 1970.

Brown hehkutti Twitterissä menopeliä ja Häkkistä ja pisti myös leikkimielistä kuittia McLarenin F1-tallin nykykuskeille Carlos Sainz Juniorille ja Lando Norrisille.

– Kun olette harjoitelleet tarpeeksi Carlos Sainz ja Lando Norris, pääsette ehkä leikkimään isoilla leluilla, heitti Brown.

Häkkinen pääsee pian myös kilpailemaan kunnolla, sillä hän osallistuu 25. elokuuta McLaren 720S GT3 -autolla Suzukan 10 tunnin ajoon.

Alla McLaren-pomon julkaisut.

Lue myös:

    Uusimmat