F1-kuski raivostui pahemman kerran TV-kameroiden edessä – kohteena oma talli: "Olen todella vihainen"

AlphaTaurin ranskalaiskuljettaja Pierre Gasly kävi todella kuumana Venäjän GP:n aika-ajoissa – jäätyään ulos loppuhuipennuksesta. Gasly ei suinkaan sättinyt itseään vaan talliaan. Gasly yritti pitää pokkansa aika-ajon jälkeen – epäonnistuen tässä.

Gasly jäi aika-ajon toisessa osiossa sijalle 12. Ennen tätä ranskalainen oli ollut erittäin lupaavassa vauhdissa.

– Jos rehellisiä ollaan, olen todella vihainen, Gasly puhkui raivoa Ziggy Sportin haastattelussa.

– En halua puhua liikaa, mutta Maxilla (Verstappen) ja Charlesilla (Leclerc) oli jo valmiit rangaistukset allaan. Ja osoitimme, että meillä on vauhtia. Ajoimme kuitenkin koko ajan käytetyillä renkailla. Kysyin monen kierroksen ajan, että saanko uudet renkaat, koska rata oli kuivumassa. Emme vaihtaneet ja jäimme ulos, Gasly murahti.

Gasly ei pystynyt peittelemään turhautumistaan. Hän kävi jo todella kuumana viimeisen aikakierroksen jälkeen. Raivoaminen jatkui myös AlphaTaurin pilttuussa.

– En ymmärrä, että miksi emme menneet varikolle hakemaan uusia renkaita, kuten kaikki muutkin tekivät. Olisimme olleet helposti kolmannessa osiossa ja olisimme voineet niittää siellä menestystä. Noh, se on mennyttä. Täytyy keskittyä huomiseen, Gasly harmitteli.

Gasly viittasi aika-ajon loppuhuipennuksen yllätyksiin. McLarenin Lando Norris täräytti paalupaikalle, Ferrarin Carlos Sainzin oltua toinen ja Williamsin George Russellin oltua kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat