F1-kuski närkästyi tallipaikkaansa liittyvistä huhuista – “Todella ikävää luettavaa”

Williams-tallin kuljettaja Sergei Sirotkin kertoo vaativansa talliltaan selkeyttä oman sopimustilanteensa suhteen, kun huhut Robert Kubican kuljettajasopimuksesta brittitallin kanssa vahvistuvat.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Formulasarjan hännänhuipuksi tällä kaudella romahtanut Williams on jo vahvistanut ensi kauden kuljettajasopimuksen George Russellin kanssa. Nyt varikkohuhut kampeavat Sirotkinia ulos tallista Kubican tieltä, eikä venäläinen ole näistä huhuista mielissään.

– Juuri nyt haluan selkeyttä. On todella ikävä lukea näitä viimeisimpiä uutisia ja seurata tapahtumien kulkua, mutta kun pääsen ratin taakse, niin kaikki ongelmat katoavat ja muu maailma lakkaa olemasta, Sirotkin kommentoi tilannettaan venäläiselle Sport-Expressille.

Debyyttikauttaan kuninkuusluokassa kilpaileva Sirotkin ei halua missään tapauksessa palata testikuljettajan tehtäviin.

– En tietenkään ole siihen valmis juuri nyt. Olen sanonut monta kertaa, että olen satsannut tähän kauteen paljon enemmän kuin ihmiset näkevät. Kaikkein vähiten haluan sitä, että tekemäni työ hyödyttää jotakuta toista, Sirotkin painotti.

– On selvää, että tänä vuonna olemme tehneet työtä tulevaisuutta varten. Tuloksia siitä on odotettavissa ensi kaudella. Jos nyt annnan periksi ja luovutan, niin se on valtava pettymys, Sirotkin lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat