Mainos

F-Securelle uusi toimitusjohtaja – yhtiö panostaa yritystietoturvan markkinoihin

Tietoturvayhtiö F-Secure nimittää Samu Konttisen uudeksi toimitusjohtajaksi, tiedottaa yhtiö.

F-Securen toimitusjohtaja Christian Fredrikson eroaa ja siirtyy toisiin johtotehtäviin yhtiön ulkopuolella. F-Securen hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Samu Konttisen, joka aloittaa tehtävässään elokuussa.

Konttinen on työskennellyt F-Securen palveluksessa vuodesta 2005 ja on toiminut yhtiössä useissa johtotehtävissä. Ennen nimitystään toimitusjohtajaksi Konttinen on johtanut muun muassa F-Securen myyntiä ja markkinointia sekä toiminut kuluttajien tietoturvasta vastaavana johtajana.

Fredrikson aloitti F-Securen toimitusjohtajana tammikuussa 2012. Hän johti yhtiötä aikana, jolloin F-Secure jälleen keskittyi tietoturvaan, myi pois pilvitallennusliiketoimintansa sekä osti pohjoismaisen kyberturvallisuuspalveluita tarjoavan yhtiön.

Tietoturvayhtiö aikoo jatkaa investointejaan nopeasti kasvavilla yritystietoturvan markkinoilla. Näitä ovat muun muassa erilaisten päätelaitteiden tietoturvapalvelut sekä kyberturvallisuuspalvelut. Kuluttajaliiketoiminnassa tavoitellaan kannattavaa kasvua.


Lähde: F-Secure

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.