Ex-vaimo tulistui Linkin Parkin laulajan hautajaisista: "Minua kuvottaa niin monella tasolla!"

Chester Benningtonin ex-vaimo avautui entisen miehensä hautajaisjärjestelyistä Facebookissa.

Äskettäin kuollut Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington laskettiin haudan lepoon heinäkuussa Kaliforniassa. Viime keskiviikkona laulajan entinen vaimo Samantha Bennington avautui Facebookissa isosti siitä, kuinka hautajaisissa oli jätetty sivuun paljon tärkeitä henkilöitä, kuten hänet sekä entisen avioparin yhteinen poika.

– Minua kuvottaa niin monilla tasoilla! Minulle ja pojalleni ei annettu edes tilaisuutta puhua hänen hautajaisissaan, joissa esiteltiin hänen elämäänsä vain uuden vaimon kanssa.


Chester Benningtonin hautajaisiin kokoontui yli 500 ihmistä. Vaikka osallistujamäärä oli valtava, Samantha Benningtonin mukaan tilaisuudesta puuttui monia laulajalle tärkeitä ihmisiä, kuten hänen isänsä.

– Hänen vanhempiaan ei ollut mainittu ohjelmassa, hänen sisaruksiaan ei mainittu, hänen lapsiensa äitejä ei mainittu, edes hänen omia lapsiaan ei ollut kirjattu ohjelmaan.

Samantha Bennington syyttää erityisesti Chester Benningtonin nykyistä vaimoa Talinda Benningtonia laiminlyönneistä ja halvan oloisista hautajaisista.

Linkin Parkin keulahahmo löydettiin kuolleena kotoaan 20. heinäkuuta hänen hirtettyään itsensä. 41-vuotias Bennington oli kuuden lapsen isä. Samantha Benningtonin kanssa laulaja oli naimisissa vuosina 1995-2006.

Lähde: Entertainment Weekly​​​​​​​

Juttua korjattu 31.8. klo 10: Kuvatekstiä muutettu. Jutun kuvassa on Chesterin entinen vaimo Talinda. 

Lue myös:

    Uusimmat