Ex-rakas myöntää: Itkin pitkään Johnny Deppin perään!

Huippumalli Kate Moss paljastaa itkeneensä vuositolkulla ex-rakkaansa, näyttelijä Johnny Deppin perään.

Kate Moss, 38, on yksi maailman tunnetuimmista huippumalleista. Nykyään nainen on naimisissa rokkari Jamie Hincen, 43, kanssa, mutta tunnetuin ex-rakas löytyy Hollywoodin suosituimpien miesnäyttelijöiden joukosta.

Johnny Depp, 49, ja Moss seurustelivat vuosien 1994 ja 1998 välillä, toisinaan eroten ja taas palaten yhteen. Pari ehti kihloihin asti, mutta erosi vain muutama kuukausi sen jälkeen.

Viimeisimmän Vanity Fair -lehden haastattelussa Moss paljastaa tunteneensa lyhyen, mutta kiihkeän romanssin ajan, että hänestä olisi vihdoin pidetty huolta.

– Ei ole ketään, joka olisi koskaan oikein kyennyt pitämään huolta minusta. Johnny pystyi, hieman. Uskoin, mitä hän sanoi. Jos kysyin: "Mitä minä teen?", hän kertoi minulle. Ja sitä jäin kaipaamaan, kun erosimme. Minä todella menetin sen henkilön, johon voin luottaa. Painajaismaista. Itkin monia vuosia. Voi sitä kyyneleiden määrää! Moss muistelee.

The Kills -yhtyeen kitaristi Hince ja Moss alkoivat tapailla toisiaan vuoden 2007 lopussa. Pari avioitui heinäkuussa 2011. Depp ehti seurustella avopuoliso Vanessa Paradisin kanssa 14 vuotta, mutta pari ilmoitti erostaan kesäkuussa 2012.

AVA

Lähde: Vanityfair.com

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja