Ex-Playboy-malli ja Ronn Mossin vaimo paljastaa: Minulla oli suhde Princen kanssa

Tunnetussa miestenlehdessä poseerannut malli ja näyttelijä on naimisissa Kauniit ja rohkeat -tähden kanssa.

Miestenlehti Playboyn keskiaukeamalla vuonna 1985 poseerannut Devin Devasquez on paljastanut, että hänellä oli 1980-luvun puolivälissä suhde viikko sitten kuolleen Princen kanssa.

– Hän oli pieni, mutta seksikäs ja hurmaava tyyppi. Purple Rain -levyn (1984) kiertueella hän lennätti minut konsertteihinsa ympäri Yhdysvaltoja, Devasquez kertoo Peoplen haastattelussa.

Pari tapaili toisiaan puolen vuoden ajan vuonna 1985.

– Menimme usein tanssimaan hänen keikkojensa jälkeen. Hän kielsi aina muita puhumasta minulle. Hän halusi, että minä pysyn mysteerisenä ja tein niin.

Devasquez ja Prince puhuivat pitkiä puheluita Princen konserttien jälkeen, tapasivat miehen konserttien jälkeen takahuoneissa ja erilaisissa juhlissa.

– Joihinkin konsertteihin menin hänen isänsä kanssa, Devasquez kertoo artikkelissa ja tunnustaa olleensa rakastunut Princeen.

Pari lopetti suhteensa kesällä 1985.

– Hän kunnioitti minua ja suhdettamme. Hän tiesi myös, että olen vanhanaikainen, etten suostuisi olemaan vain yksi monista tytöistä.

Kauniit ja rohkeat -saippuasarjasta tutun Ronn Mossin kanssa vuonna 2009 avioitunut Devasquez arvaa haastattelussa myös Princen kuolinsyytä.

– En nähnyt hänen ikinä juovan alkoholia tai käyttävän huumeita. Hän oli työnarkomaani, täysin uppoutunut musiikkiinsa. En yllättyisi, jos kipulääkkeillä olisi ollut tekemistä hänen kuolemansa kanssa.

Prince löydettiin kuolleena kotitalonsa hissistä torstaina 21. huhtikuuta.

Katso alta video, jossa poliisi tiedottaa Princen kuolinsyytutkimuksesta! Katso alempaa myös video, jossa Prince-fanit tanssivat suruunsa.

"Emme epäile itsemurhaa"– Näin poliisi kertoi Princen kuolemasta tiedotustilaisuudessa 1:51

Prince-fanit tanssivat suruunsa. 1:15

Lue myös:

    Uusimmat