Ex-painitähti liittyi OnlyFansiin – teki faneille heti kovan lupauksen

Entistä WWE-showpainitähti Scarlett Bordeaux'ta oli ehditty kysellä eroottisesta sisällöstä tunnettuun OnlyFans-palveluun, ja nyt nainen on vastannut fanien toiveisiin.

Yhdysvaltalainen Scarlett Bordeaux, 30, oikealta nimeltään Elizabeth Chihaia, liittyi OnlyFansiin joulun tienoilla. Hän pitää tilauksissaan 20 dollarin eli noin 17,50 euron kuukausihintaa.

Useissa showpainiorganisaatioissa vuosien saatossa otellut Bordeaux on noussut OnlyFansissa nopeasti huippusuosioon: hän on palvelussa huippusisällöntuottajien 0,04 prosentin joukossa.

Osa OnlyFansin tekijöistä toteuttaa faniensa toiveita kuva- tai videosisällöstä. Bordeaux kertoi nopeasti saaneensa niitä "massiivisen ryöpyn" ja laittoikin uusien toiveiden vastaanottamisen tauolle. Hän lupasi käyvänsä kaikki ennalta saamansa toiveet läpi vastatakseen sen jälkeen niihin.

– Teen paljon töitä jokaisen toteuttamani toiveen eteen, ja jos valitsen sinulta sellaisen, palaan asiaan kanssasi, joten kiitos kärsivällisyydestä! Bordeaux viestitti.

Bordeaux tarjoaa myös "pusukorttia" 100 dollarin eli noin 88 euron hintaan. Kyse on Bordeaux'n mukaan paljon kysytystä hänen nimikirjoituksellaan varustetusta kortista, jota hän on suudellut.

Bordeaux'n listalla ovat lisäksi roastit eli herjaukset, joita hän tarjoaa tekstimuodossa 50 dollarilla ja videomuodossa 100 dollarilla.

Bordeaux paini viimeksi tunnetussa yhdysvaltalaisessa showpainiorganisaatio WWE:ssä. Showpainijätti vapautti Bordeaux'n ja hänen miehensä Karrion Krossin WWE-sopimuksistaan viime marraskuussa.

Ida toteuttaa ihailijoidensa seksifantasioita – hän tienaa OnlyFansilla jopa nelinumeroisia summia 5:46
Katso myös: Ida toteuttaa ihailijoidensa seksifantasioita – tienaa OnlyFansilla jopa nelinumeroisia summia.

Lue myös:

    Uusimmat