Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström avoimena vaikeasta raskaudesta – oksensi 250 päivää putkeen: "Päivät menee aika sumussa"

3:24
Eva Wahlström paljasti Tuttu Juttu Show'ssa erikoisimmat lemmiskelupaikat

Eva Wahlström kertoo raskauskuulumisiaan Instagramissa.

Nyrkkeilyuransa viime vuonna lopettanut Eva Wahlström odottaa nyrkkeilijäpuolisonsa Niklas Räsäsen kanssa ensimmäistä yhteistä lastaan. Wahlströmillä on edellisestä suhteestaan poika Leon ja Räsäsellä on Luda-poika.

Syyskuussa onnellisesti perheuutisestaan ilmoittaneen Wahlströmin raskaus on edennyt jo pitkälle. Entinen nyrkkeilijä lisäsi uuden kuvan Instagram-tililleen, jonka yhteydessä hän kertoo viimeisempiä kuulumisiaan. Wahlström kertoo raskauden olleen vaikea.

– Tämä raskaus on ollut tosi vaikea. Sen lisäksi että ollut paha olo alusta saakka ja olen jatkuvasti oksentanut (aika maraton oksennella 250 päivää putkeen) olen varsinkin öisin kärsinyt kauheasta kutinasta (eli hurja syyhy joka ei jätä rauhaan, ihan kuin makaisi nokkospuskassa täynnä pissamuurahaisia) ja käsiä särkee öisin aivan hemmetisti.

– Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menee aika sumussa, Wahlström kertoo tilanteestaan.

Toista lastaan odottava äiti kertoo olevansa kuitenkin kiitollinen tilanteestaan, eikä vaihtaisi paikkaa mistään hinnasta vaikeuksista huolimatta.

Hän kertoo halunneensa tuoda raskauden ilosta myös toisen puolen esille.

– Siinä missä myös postaan videoita missä reippaasti jumppailen muutama viikko ennen laskettua aikaa ja moni on että "Vau, mikä ihmenainen", niin haluisin vaan kertoa, että se on vaan osa totuutta. Olen myös väsynyt, saamaton ja välillä alavireinen. Odotan aikaa että jaksaisin olla oma itseni taas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja