Eva Wahlströmin raskaus on edennyt jo pitkälle – pahoinvoinnit ovat pakottaneet ex-nyrkkeilijän hiljentämään tahtia: "Olen oksentanut seitsemän kuukautta päivittäin"

3:24
Eva Wahlström paljasti Tuttu Juttu Show'ssa erikoisimmat lemmiskelupaikat

Eva Wahlström kirjoitti pitkän kirjoituksen raskaudestaan sosiaaliseen mediaan.

Nyrkkeilyuransa viime vuonna lopettanut Eva Wahlström odottaa nyrkkeilijäpuolisonsa Niklas Räsäsen kanssa ensimmäistä yhteistä lastaan. Wahlströmillä on edellisestä suhteestaan poika Leon ja Räsäsellä on Luda-poika.

Syyskuussa raskaudestaan ilmoittaneen Wahlströmin vauvamasu on jo kasvanut. Entinen nyrkkeilijä lisäsi uuden kuvan Instagram-tililleen, jossa kertoo viimeisempiä kuulumisiaan.

– Aikamoinen matka jo mennyt palleron kanssa. Ruben on myös ollut osa tätä siirtymää huippu-urheiljasta normi terveysliikkujaksi. Se ei ole pelkästään ollut kehollinen matka, vaan paljon on myös tapahtunut pään sisällä.
Wahlström kertoo, että hän on kärsinyt raskauspahoinvoinnista kuukausia. Hän ei ole voinut huonon olotilansa vuoksi urheilla niin paljon kuin olisi halunnut.

– Ehkä sillä on tarkoituksensa että olen oksentanut 7 kk päivittäin, ja välillä ollu niin huonona etten vaan ole pystynyt harjoittelemaan, tai tekemään asioita joita odotan itseltäni.

–  Välillä on ollu vaikea tunnistaa itteäni, koska mulle on niin ominaista se siäinen draivi. Eihän se ole mikään Eva Wahlström, joka ei pysty suorittamaan mitä vaan milloin vaan, missä olotilassa tahansa. Ja sit oon tajunnu, että tottakai se on. Et tää on ihan tosi ok, et on päiviä jolloin menee salille ja kääntyy ovella, tai ettei mee salille lainkaan.

Wahlström kirjoittaa, että raskauden alkuaikoina oli päiviä, jolloin hän ei päässyt edes suihkuun.

– Aijemmin sisäinen ääni olis piiskannu ja moittinu mua laiskuudesta ja saamattomuudesta, nyt se sanoo et ootpa kova kun lepäät. Että sun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyiskin.Eva ja Niklas kutsuvat lapsiensa kanssa tulevaa vauvaa Rubeniksi.

– Se on siis pelkkä työnimi, jonka oikeastaan Leonin pehmolelu keksi, paljon ennen kun tiedettiin kumpaa sukupuolta vauva on.

– Jyri-pehmolelu on tuliainen Espanjan treenileiristä ja siitä on tullut tosi tärkeä Leonille. Jyrin kertoman mukaan sen paras ystävä Espanjassa oli nimeltään Ruben. Se oli toinen pehmopossu. Yhtenä päivänä kun Jyri leikki mun mahan kanssa se sanoi, että "Vauva on melkein kuin Ruben". No siitä syntyi nimi Ruben. Myöhemmin ollaan kuultu että nimi myös tarkoittaa Uudistajaa, ja niinhän tää pallero on.

– Toivotaan että kaikki menee hyvin loppuun saakka. Aina sitä pelkää et tulee tyrmätyks viimeisessä erässä ja on vaikea iloita ennen kun tuomari nostaa oman käden ylös, mutta luotetaan hyvään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja