Ex-missi Shirly Karvinen MTV:lle: "Ilman missivuotta olisin luultavasti edelleen sekoittelemassa drinkkejä"

Miss Suomi Shirly Karvinen: Tästä alkoi uusi elämä 2:11

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvisen missivuosi päättyi noin kahdeksan kuukautta sitten. Radiojuontajana työskentelevä kaunotar ei ikävöi missiaikoja.

Katso yllä Shirly Karvisen haastattelu pian Miss Suomi -kruunauksen jälkeen keväältä 2016.

Shirly Karvinen, 25, luovutti Miss Suomen kruunun seuraajalleen Michaela Söderholmille 1. lokakuuta 2017. Kaunotar kertoi kuulumisiaan MTV.fille hotelli Helkan kesäjuhlissa Helsingin keskustassa.

Karvinen juontaa aamuohjelmaa SuomiRock-kanavalla.

– Aurinko tekee ihmeitä! Sitä on vähän niin kuin herännyt eloon. Siitä tulee lisää puhtia, kun käy töissä, ylläpitää parisuhdetta ja huolehtii koirista, Shirly kertoo.

– Kesälomaan on enää kuukausi. Sitten vain nukun, otan aurinkoa ja biletän.

Shirly Karvinen kertoo, että hän on kesällä mukana kahden eri tv-ohjelman kuvauksissa.

– En osannut missivuotena edes haaveilla siitä, että pääsisin pari vuotta myöhemmin tekemään sellaisia töitä, mitä todella haluan tehdä. Olen tosi kiitollinen ja vähän myös ylpeä siitä, että pääsen tekemään kivoja juttuja kivojen ihmisten kanssa.

Karvinen kruunattiin Miss Suomeksi keväällä 2016. Seuraava Miss Suomi valittiin syksyllä 2017. Onko ex-missillä ikävä missiaikoja?

– Ei. Olen äärimmäisen ylpeä missitaustastani. Ilman sitä en olisi tässä, vaan olisin luultavasti edelleen sekoittelemassa drinkkejä. Ei siinäkään ole mitään pahaa, mutta se ei ole minua varten, Shirly toteaa.

– Esiintyminen ylipäätään on enemmän minua. Missivuosi oli henkisesti tosi pitkä koettelemus. Ja se kesti minulla ekstrapitkään, puolitoista vuotta.

Shirly Karvinen kertoo, että rankinta missivuodessa oli se, että Miss Suomen odotetaan olevan täydellinen.

– Ihan kaikessa, mitä teki tai mihin tahansa meni, ihmiset olettivat minun olevan täydellinen. Paineet tulivat itseltä tai jostain ulkopuoliselta taholta, Karvinen kertoo.

– Kun annoin missikruunun pois, tuntui, että elämä alkoi uudelleen. Lihosin missivuoden aikana kymmenen kiloa, ja sen päätyttyä ne hävisivät. Pystyin taas hengittämään.

Shirly Karvinen haaveilee edelleen muuttamisesta yhteen poikaystävänsä Vertti Harjuniemen kanssa.

– Se lähestyy koko ajan, että pääsemme tuijottamaan toistemme naamoja aamusta iltaan. Tuntuu, että parisuhde voi alkaa oikein kunnolla, Shirly sanoo.

– Pääsee kunnolla heittäytymään parisuhteen arkeen. Sitä olen kaivannut todella paljon. Kun sitä haluaa rakentaa elämää toisen ihmisen kanssa, on kiva, että se arkikin tulee osaksi siihen.

Lue myös:

    Uusimmat