Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi haaveilevat yhteisestä kodista: "Luulen, että syksyllä voisi olla aika"

Shirly Karvinen kertoo missivuodestaan 3:22

Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi haaveilevat avarasta omakotitalosta, johon mahtuu kummallekin oma pakopaikka. 

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen ja hänen poikaystävänsä Vertti Harjuniemi ovat pitäneet yhtä jo syksystä 2016 alkaen. Etäsuhteessa elävä pariskunta kertoi MTV:lle Rymy-Eetu-ravintolan syntymäpäiväjuhlilla, että yhteen muutto on luultavasti edessä tämän vuoden aikana. Karvisen mukaan pariskunta suunnittelee tällä hetkellä, kuinka Harjuniemen työkuviot saadaan sovitettua Tampereelta Helsinkiin.

– Sitten kun se varmistuu, ruvetaan oikeasti aktiivisemmin katsomaan rahoituspuolta. Mutta kyllä veikkaisin, että joskus syksyllä se voisi olla.

Karvisen mielestä hätiköityjä liikkeitä yhteisen kodin suhteen on turha tehdä, sillä heillä ei ole mikään kiire minnekään. He haluavat edetä harkitusti ja varovaisesti.

– Kyllä mekin ruokaa tarvitaan jostain, ei mekään pyhällä hengellä eletä!

Harjuniemi työskentelee Tampereella personal trainerina ja hän pyrkii nyt siirtämään asiakassuhteitaan pääkaupunkiseudulle. Karvinen taas työskentelee radiojuontajana Radio Rockilla. Pariskunta haaveilee yhteisestä omakotitalosta esimerkiksi Vantaalla. 

Karvinen toivoo, että yhteisessä kodissa olisi rauhaa ja avaruutta. Naapurien ei tarvitsisi olla aivan muutaman metrin päässä. Lisäksi hänen toiveissaan siintää tilava vaatehuone.

– Haluan oman huoneen, minne saan meikkipöydän, kengät, vaatteet, kaikki. Se olisi sellainen minun oma tilani. Vertti voi saada sitten vaikka punttihuoneen!

Lue myös:

    Uusimmat