Mainos

Suhdekiemuroita, romantiikkaa, draamaa ja suuria tunteita – Love Island Suomi nähdään Subilla!

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.

Kauden aikana on odotettavissa nopeita käänteitä, suhdekiemuroita, romantiikkaa, draamaa ja suuria tunteita. Love Island Suomi ei ole pelkkä ohjelma, vaan se on syksyn ilmiö. Uutuusohjelman juontajana nähdään upea Shirly Karvinen.

– Otan haasteen innolla vastaan. Kokemusta kameran edessä on paljon. Tiedän, että olen hyvä ja tästä tulee mieletön juttu. Minulla on ollut aina haaveena päästä tekemään omaa tv-ohjelmaa, Shirly kertoo.

– Tästä tulee huikea ilmiö. Katsojat pääsevät todella lähelle henkilöitä ja he pääsevät myös vaikuttamaan sarjassa olevien henkilöiden sen hetkiseen elämään, juontaja jatkaa.

Kilpajuoksu kohti rakkautta huipentuu äänestykseen, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin. Päätyykö pari jakamaan 25.000 euron palkinnon yhdessä vai viekö jompi kumpi koko voittopotin parinsa nenän edestä?

Love Island Suomi -ohjelma on saavuttanut suurta suosiota Iso-Britanniassa. Ohjelmaa on tehty Briteissä jo kolme tuotantokautta.

Katso videolta, mitä kaikkea muuta MTV:n  syysohjelmistossa tullaan näkemään! 

1:31:36

Love Island Suomi nähdään Subilla syksyllä 2018.

Love Island UK:n kolmas tuotantokausi nähdään kesällä Katsomossa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja