Ex-mies: Kim Kardashianin olisi pitänyt palauttaa häälahjat!

Kris Humphries ja Kim Kardashian erosivat vain 72 päivää häidensä jälkeen. Nyt mies moittii ex-vaimoaan siitä, ettei tämä palauttanut häälahjoja vieraille.

Koripalloilija Kris Humphries ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian jatkavat riitelyään vielä lyhyen avioliittonsa jälkeenkin. Lokakuussa 2011 erosta ilmoittanut Kardashian päätti vihdoin, mitä tehdä kaikille häälahjoille – tai ainakin, mihin niihin kertynyt summa tulisi sijoittaa.

Lahjojen yhteisarvo oli arviolta noin 76 000 euroa ja ex-rouva päätti sijoittaa kyseisen summan hyväntekeväisyyteen, mutta hyvityksenä viivästyksestä hän myös tuplasi sen. Summa meni tähden kauan tukemalle Dream -säätiölle, joka auttaa parantumattomista sairauksista kärsiviä. Kaunotar kirjoitti häävierailleen kirjeen, jossa kertoi lahjojen kohtalosta.

– Haluaisin kiittää sinua anteliaasta ja huomaavaisesta häälahjastasi. Minulla on mennyt hiukan aikaa saada kaikki hoidettua, mutta haluan sinun tietävän, että jokainen häissäni saama lahja on lahjoitettu Dream-säätiölle.

Lähde Humphriesin lähipiiristä paljasti Gossipcop.com-sivustolle ex-miehen olevan eri mieltä lahjojen kohtalosta.

– Hänen mukaansa lahjat olisi tullut palauttaa antajilleen, sillä he olivat itse lahjarahansa kovalla työllä tienanneet, lähde sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Gossipcop.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja