Ex-mäkikotka Toni Nieminen ojensi auttavan kätensä – on nyt mukana elvyttämässä rakastamaansa lajia

4:38
Toni Nieminen avoimena uudesta elämäntilanteestaan – pohtii nyt, mistä jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat

Toni Nieminen ei voinut kieltäytyä, kun häntä kysyttiin mukaan elvyttämään mäkihyppyä. 

Ex-mäkikotka Toni Nieminen  on kotiutunut hyvin uuteen kotikaupunkiinsa Helsinkiin. Kotiutuminen oli helppoa, sillä pääkaupunki  on tuttua seutua lahtelaissyntyiselle. 

– On täällä vuosien aikana tullut paljon pyörittyä, Nieminen toteaa Donmakers Finlandin 20-vuotistilaisuudessa Helsingin Ruoholahdessa. 

Tällä hetkellä Niemisen pitää kiireisenä uusi työ kiinteistövälittäjänä sekä tietysti myös perhe-elämä.

Niemisen kaksi nuorempaa lasta asuvat Oulussa hänen ex-vaimonsa Heidi Niemisen kanssa. Mäkikotkalla on myös kaksi vanhempaa lasta ensimmäisestä avioliitosta. Lapset asuvat Tampereella. 

– Vanhemmat osaavat liikkua jo itsekseen julkisilla ja Tampere on lähellä pääkaupunkiseutua. Pienimmät eivät sen sijaan osaa vielä itse hypätä junaan tai lentokoneeseen. Se riippuu siis täysin itsestä, miten heitä näkee. Olen ensi viikolla menossa taas Ouluun katsomaan heitä.

Niemisellä on luvassa kiireinen syksy, sillä perhe- ja työarjen lisäksi hän on lähtenyt mukaan elvyttämään mäkihyppyä Herttoniemen mäkikeskuseen. Tarkoituksena on saada uusia innokkaita nuoria takaisin lajin pariin. Nieminen tulee auttamaan niin valmennuksessa kuin korjaustöissä. 

– Kyllä tämä on sellaista rakkaudesta lajiin hommaa. En voinut kieltäytyä, kun minua kysyttiin mukaan, Nieminen toteaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja