Everwood-tähti Treat Williams, 71, on kuollut moottoripyöräonnettomuudessa

Näyttelijä Treat Williams on poissa.

Everwood-sarjasta tuttu näyttelijä Treat Williams, 71, on kuollut moottoripyöräonnettomuudessa. Hän kuoli 12. kesäkuuta Dorsetissa, Englannissa. 

Dorsetin palopäällikkö Jacob Gribble kertoi Peoplelle, että onnettomuudessa olivat mukana Williamsin moottoripyörä ja yksi auto, jonka kuljettaja ei ilmeisesti nähnyt Williamsia. Hän oli ainoa kolarissa loukkaantunut. Helikopteri kutsuttiin kuljettamaan hänet sairaalaan.

Williams näytteli Everwoodissa lääkäri Andy Brownia neljän vuoden ajan.

Perhe antoi Deadlinelle lausunnon, jonka mukaan Williams oli täynnä rakkautta perhettään, elämäänsä ja työtään kohtaan.

– Hän oli alansa parhaita. Kaikille hänen faneilleen, tietäkää, että Treat arvosti teitä kaikkia ja olkaa ystävällisiä ja pitäkää hänet sydämissänne ja rukouksissanne. Olemme enemmän kuin järkyttyneitä ja pyydämme kunnioittamaan yksityisyyttämme, kun käsittelemme surua, perheen lausunnossa sanottiin. 

Hän teki elokuvadebyyttinsä vuoden 1975 trillerissä Deadly Hero. Hänen läpimurtonsa valkokankaalla tapahtui vuonna 1979, kun hän näytteli George Bergeria Hair-musikaalissa, joka perustuu vuoden 1967 Broadway-musikaaliin. Tuosta musikaalista Williams oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi.

Williams jakoi sosiaaliseen mediaan usein materiaalia maalaiselämästään ja siitä, miten hän sitä arvosti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ei ole parempaa tuoksua kuin vastaleikattu ruoho, Williams kirjoitti vielä muutamia tunteja ennen kuolemaansa 12. kesäkuuta Instagramissa.

Lähde: Deadline

 

Lue myös:

    Uusimmat