Eveliina Mäntykangas valittiin yhdeksi Wellnessmalli-kisan finalistiksi: "Huikeita juttuja tulossa"

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoi viime viikolla MTV Uutisille, että halusi kisaan mukaan, jotta voisi auttaa muita omien kokemustensa kautta. 

Edesmenneen mäkikotka Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas on Wellnessmalli-kisan yksi finalisteista. Asiasta hän kertoo Instagram-tilillään

 – Näin siinä sitten pääsi käymään, että minä olen Wellnessmalli 2020 kisan yksi finalisteista. Mielettömät pari päivää takana ja huikeita juttuja tulossa kisan parissa. Tästä se lähtee, hän kkirjoittaa.

Wellnessmalli-kisan finalistit valittiin 3.6. keskiviikkona casting-tilaisuudessa. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Mäntykangas kertoi viime viikolla MTV Uutisten haastattelussa, että hän haki kisaan, että voisi auttaa muita ihmisiä omien kokemustensa kautta.

– Minulla on ollut aina valtava halu auttaa muita ihmisiä. On ihana, jos joku toinen voi saada apua omaan elämäänsä niistä asioista, joista minä olen selvinnyt elämässäni.

Mäntykankaan elämässä liikunta on ollut aina läsnä.  Nuorempana harrastuksiin kuului niin joukkuevoimistelu, koripalloilu kuin karate.

16-vuotiaana intohimo liikuntaa kohtaan loppui kuitenkin yhtäkkiä kuin seinään.

– Oli sellainen elämäntilanne, etten enää välittänyt itsestäni ja ruoka alkoi maistumaan liiankin hyvin, Mäntykangas kertoi MTV Uutisille. Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja