Evan Rachel Woodia kiusattiin uravalintansa vuoksi

Hyvin nuorena näyttelemisen aloittanut Evan Rachel Wood joutui kiusatuksi uravalintansa vuoksi.

Marilyn Manson ex-kihlattuna tunnettu näyttelijä Evan Rachel Wood kertoo Guardian-lehdelle, miten hänen uravalintansa teki opiskeluista painajaista.

Woodin näyttelijänura alkoi jo 4-vuotiaana, minkä seurauksena muut lapset pitivät häntä tärkeilevänä. Tämän seurauksena he sulkivat näyttelijän ulkopuolelle ja kiusasivat tätä.

– Peruskoulussa ollessani tunsin sen kirjaimellisesti nahoissani. Muut lapset kuvittelivat, että olin hemmoteltu kakara. Ollessani viidennellä luokalla, minua pidettiin aloillani muiden sylkiessä päälleni ja heitellessä minua koripalloilla. Se oli kamalaa enkä koskaan edes taistellut vastaan, Wood kertoo Guardian-lehdelle.

Wood suoritti koulunsa loppuun kotiopetuksessa, koska näytteleminen vei niin paljon aikaa, mutta myös siksi, että osa opettajista kohteli häntä inhottavasti.

– Opettajat olivat kimpussani enemmän kuin oppilaat. Hekin kuvittelivat , että olen tärkeilevä. En tiedä. He olivat katkeria opettajia, joiden mielestä luulin olevani parempi kuin muut. He saivat minut todella tuntemaan itseni ulkopuoliseksi; halusin vain olla näkymätön.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja