Eva Wahlström puntaroi uransa jatkoa – merkittävä tekijä ratkeaa lähitulevaisuudessa

6:33
Eva Wahlström puhuu videolla tulevasta ottelusta Terri Harperia vastaan.

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlströmin uran loppu alkaa väistämättä häämöttää, vaikka kunto on edelleen kova. Mitä hän ajattelee uransa jatkosta?

Monet urheilijat ilmoittavat, että he miettivät uransa jatkoa kausi tai vuosi kerrallaan. Nyrkkeilijällä tilanne voi olla toinen, kun välillä hyvinkin epäsäännöllisesti esiin putkahtavat ottelut määrittävät vahvasti rytmin. 

Eva Wahlströmillä, 39, on väistämättä urallaan enemmän otteluita takana kuin edessä, vaikka vire ja motivaatio ovatkin edelleen korkealla.

– Etenen vastustaja kerrallaan. Nyt pannaan kaikki peliin ja katsotaan mitä jää käteen, Wahlström vastaa. 

Se vastustaja on 23-vuotias Terri Harper, jonka Wahlström kohtaa 8. helmikuuta Sheffieldissä. Pelissä ovat sekä WBC- että IBO-liiton mestaruusvyöt. 

Ottelun lopputulos vaikuttaa merkittävästi uran jatkoon. 

– Jos en ole enää maailmanmestari, en tiedä sitten kuka haluaisi järjestää otteluita kanssani. Jos voitan, ovat ovet auki mihin vaan, Wahlström puntaroi. 

 "Virkeämpi kun yleensä"

Mitään fyysistä syytä Wahlströmillä ei ole lopettaa uraansa, sillä kaikesta huokuu, että hän on elämänsä kunnossa. Ura sai lisää virtaa, kun hän vaihtoi viime vuonna pitkäaikaisen valmentajansa Risto Merosen Risto Juvoseen

– Olemme sulautuneet Juvosen kanssa hyvin yhteen. Hän on oppinut valmentamaan minua, ja minä olen oppinut miten hän valmentaa. 

Wahlströmin ammattilaisura alkoi vuonna 2010. Hän on hävinnyt 25 ottelusta vain yhden. 

– Jaksan todella hyvin. Olen vetreämpi ja ja virkeämpi kuin yleensä tähän aikaan. Kaikki on sujunut hyvässä flow'ssa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja