Euroopan futiksessa myllertää – Tuomas Virkkunen tukeutuu miljardilukuihin: "Tulossa eteen"

5:43
Superliiga sai täystyrmäyksen, mutta mitä seuraavaksi? Petri Pasanen ja Tuomas Virkkunen keskustelevat videolla.

Euroopan jalkapallojättien yhteinen Superliiga-projekti on käytännössä kaatunut muutamassa päivässä. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen povaa kuitenkin, että tulevaisuudessa tulee kuitenkin jälleen tapahtumaan.

Superliigasta kaavailtiin uutta vuotuista Euroopan seurajoukkueiden osin suljettua kilpailua, joka koostuisi 15 perustajajäsenestä ja viidestä vaihtuvasta joukkueesta. Ne eivät olisi olleet enää mukana Mestarien liigassa tai Eurooppa-liigassa.

Superliiga-projekti sai kuitenkin nopeasti ympäri jalkapallomaailman suurta kritiikkiä, ja Englannin kuusi suurseuraa Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United ja Tottenham ilmoittivat tiistaina, etteivät ne ole kilpailussa mukana

Jäljelle jäivät enää italialaiset AC Milan, Inter ja Juventus sekä espanjalaiset Atletico Madrid, Barcelona ja koko projektin takana ollut Real Madrid. Alkoi käydä selväksi, ettei Superliigalla ole edellytyksiä jatkaa.

– Kyllä minä uskon, että tämä on tavalla tai toisella jälleen jossain kohtaa elämää on tulossa eteen Euroopan futiksessa. Mitä tarvitsisi muuttua? Mitä voisi futikselle tehdä, jotta ei ajauduttaisi uudelleen tähän pisteeseen? Tuomas Virkkunen pohti MTV Uutiset Livessä.

Millä lailla Virkkunen nosti seurojen velat esiin? Entä mitä hän totesi vaadittavasta muutoksesta? Katso analyysit ylälaidan videolta, jolla Virkkunen ennakoi Petri Pasasen kanssa myös ensi viikolla alkavia Mestarien liigan välieräotteluita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja