Etkö anna kumppanillesi hyvänyönsuukkoa? Et ole ainoa!

Vaikka alkuhuuma olisikin jo haihtunut suhteessa, luulisi hyvänyönsuukolle olevan aina tilausta. Brittitutkimus paljastaa kuitenkin, ettei näin ole.

Brittitutkimuksen mukaan jopa 80 prosenttia pariskunnista haluaa iltaisin niin kovasti nukkumaan, että jättää antamattaan kumppanilleen hyvänyönsuukon.

Neljäsosa Travelodgen teettämään vastanneista 2000 britistä paljasti, ettei kestä edes kumppaninsa kosketusta sängyssä. Huimat 90 prosenttia vastaajista puolestaan kertoi, ettei kumppanille tule sanottua rakastavia sanoja ennen untenmaille menoa.

Brittiparit haluavat niin kovasti saada unen päästä kiinni, että 46 prosenttia ryntää nukkumaan kääntäen selkänsä partnerilleen. Suhdeterapeutti Corrine Sweetin mukaan tämä ei kuitenkaan ole niin paha asia kuin, miltä se kuulostaa.

– Väistämättä, kun alastomien, toisiinsa kietoutuneiden parien ensihuuma haihtuu, hyvien yöunien tarve alkaa vallita, joten nukkumisesta selät vastakkain tulee suosittu asento sängyssä.

Sweetin mukaan asento kuitenkin kertoo viattomuudesta ja luottamuksesta – kehon kielestä, jota ei unissaan voi esittää.

– Pariskunnille muodostuvat piintyneet nukkumistavat, jotka sopivat heidän persoonallisuuksinsa ja henkilökohtaisiin mieltymyksiinsä.

– Jos jotain tapahtuu sen suhteen, kuinka he nukkuvat, se voi... aiheuttaa huolta toiselle osapuolelle, Sweet varoittaa.

Vain yksi prosentti vastaajista kertoi nukkuvansa sankarillisessa, romanttisissa elokuvissa nähdyssä asennossa, jossa mies makaa selällään ja nainen lepuuttaa päätään tämän rintaa vasten.AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja