Etikettiasiantuntija paljastaa – näin herttuatar Catherine välttää ikävän, mutta erittäin yleisen asumokan edustaessaan

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti odottaessaan kolmatta lastaan prinssi Louisia

Herttuatar Catherinella on yksinkertainen kikka siihen, ettei hänen alusvaatteistaan näy koskaan vilaustakaan.

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine on yksi maailman seuratuimmista muoti-ikoneista. Catherine on todellinen tyylikkyyden perikuva, jolla on eräs kikka koskien asiaa, jonka kanssa useat naiset ovat painineet. Mikäli selaa kuvia Catherinen lukuisista asuista, ei hänellä koskaan vilahda rintaliivien olkaimia minkään asun alta. 

Kuninkaallisen etiketin asiantuntijan Myka Meierin mukaan Catherine välttää tämän inhottavan asian täysin siten, että hän käyttää asujensa alla olkaimettomia body-mallisia alusasuja. 

Meier jakoi tiedon tuhansille seuraajilleen Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Alusasut sekä rintaliivit mielletään yksityisiksi intiimiasuiksi, ja kuninkaallisille ei vain kertakaikkiaan ole sopivaa esitellä intiimiä vaatetusta julkisesti. On muutamia vaihtoehtoja sille, kuinka rintaliivit pystyy piilottamaan, esimerkiksi yhtenä vaihtoehtona se, että rintaliivit oikeasti ommellaan kiinni asuun, Meier kertoi puolestaan The Sunin haastattelussa.

– Toinen vaihtoehto on olkaimeton, muotoileva asu, joka on joko yhdessä osassa, sen alaosassa on nepparit tai siinä on lahkeet kiinnitettynä. Niitä voi ostaa käytännössä missä vain ihonvärissä joten ne vaikuttavat olevan läpinäkyviä eivätkä näy vaatteiden läpi. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat