Herttuatar Catherinelta hellyttävä paljastus: yksi asia on osoittautunut prinssi Georgelle ylitsepääsemättömäksi kotikoulussa

Prinsessa Charlotte aloitti tänään koulun Thomas’s Battersean yksityiskoulussa 1:12
Prinsessa Charlotte aloitti koulutiensä viime syksynä

Herttuatar Catherine paljastaa, että 6-vuotias prinssi George on kiinnostuneempi pikkusiskonsa koulutehtävistä kuin omistaan.

Koronapandemia on pakottanut lapset ympäri maailmaa kotikouluun. Heidän joukossaan ovat myös Britannian pienet kuninkaalliset, prinssi George ja prinsessa Charlotte, jotka opiskelevat Norfolkin-kodissaan äitinsä herttuatar Catherinen ja isänsä prinssi Williamin avulla.

Herttuatar paljasti tällä viikolla This Morning -ohjelmassa, että erityisesti yksi asia on osoittautunut prinssi Georgelle hankalaksi kotikoulussa – ja tämä seikka on varsin hellyttävä. 6-vuotias prinssi on nimittäin äitinsä mukaan ollut huomattavasti kiinnostuneempi juuri viisi vuotta täyttäneen sisarensa koulutehtävistä kuin omistaan.

– George ärsyyntyy, sillä hän haluaisi osallistua Charlotten tehtäviin. Hämähäkkivoileipien tekeminen olisi paljon hauskempaa kuin kirjallisuuteen liittyvät tehtävät, Catherine kertoi.

Herttuattaren mukaan vanhemmat ovat myös joutuneet selittämään kahdelle vanhemmalle lapselleen sitä, miksi isovanhempia ei voi tavata kuten normaalitilanteessa, sillä George ja Charlotte ymmärtävät jo, että arki on erilaista kuin yleensä.

Williamin ja Catherinen kolme lasta ovat hyvin läheisiä isovanhempiensa prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan sekä Catherinen vanhempien Carol ja Michael Middletonin kanssa, mutta eivät ole voineet tavata heitä moneen viikkoon.

– Se on ollut todella vaikeaa, huokasi Catherine, jonka mukaan lapset eivät ole aiemmin juuri soitelleet videopuheluita. 

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

– Se on ollut itse asiassa upeaa. Yritämme kysellä perheenjäseniltä kuulumisia päivittäin, eli oplemme oikeastaan paljon enemmän yhteyksissä kuin aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat