Ethän sorru lapsellisiin mokiin? 7 asiaa, joita tosimies ei tee sängyssä

Pojat ovat poikia, mutta sängyssä kannattaa kuitenkin käyttäytyä kuin mies. Lue, mihin temppuihin ei tosimies lemmenhuumassakaan sorru.

Yllättävän moni itseään tosimiehenä pitävä herrasmies sortuu sängyssä lapsellisiin tekoihin tekosyyn 'pojat ovat poikia' varjolla. Jos kuitenkin sorrut seuraaviin mokiin kesken lemmekkäiden puuhien, et ehkä ole tarpeeksi aikuinen sänkyhommiin laisinkaan.

Ei ole mitään tekosyytä sille, että saat seksikumppanisi tuntemaan olonsa huonoksi tai epävarmaksi. Katso siis listaus asioista, joihin ei sängyssä pidä sortua.

1. Väittely

Yhdenkään seksikumppanisi ei pitäisi joutua sanomaan sinulle 'ei' kahta kertaa. Tämä koskee niin käynnissä olevaa tilannetta – jos hän sanoo sinulle, ettei halua ottaa housujaan pois, älä kurkota vyötä kohti – kuin keskusteluja tulevasta: jos hän sanoo, ettei koskaan halua kokeilla peppuseksiä, älä kysy kuukautta myöhemmin, onko hän muuttanut mieltään. Ei hän ole.

2. Valitus

Varma tapa tehdä seksikumppanin olo epämukavaksi? Valita siitä, ettei tämä täytä jokaista toivettasi makuuhuoneen puolella. Ei, et vain jaa tunteitasi tällä tavalla – olet oikeasti ahdistava. 

3. Suojaamaton seksi

Ei väliä, kuinka epämukavalta kondomi tuntuu, tai kuinka usein käyt testaamassa itsesi sukupuolitautien varalta, varotoimet ovat silti parempi ratkaisu kuin vaihtoehdot niiden tilalla.

4. Kauhistelu

Elimistöt voivat joskus toimia ällöttävilläkin tavoilla. Kukaan ei kaipaa muistutusta siitä. Yllätys, yllätys, naisilla kasvaa karvoja, kuukautiset tulevat nimensä mukaisesti kuukausittain ja muutenkin elimistö voi tehdä joskus asioita, joita ei pysty ennustamaan. Jotkut naiset ovat jo valmiiksi epävarmoja vartaloistaan, ja kiinnittämällä huomiosi noihin epävarmuustekijöihin, aiheutat sängyssä tilanteen, jossa nainen on entistä ahdistuneempi. Ja sitähän sinä et tahdo, vai mitä?

5. Tuijotus

Luonnollisesti seksiä keskenään harrastavilla pareilla on tapana tuijotella toisiaan. Toivottavasti kumpikin nauttii myös näistä katseista. On kuitenkin olemassa erityinen tapa tuijottaa, joka pysäyttää kiinnostuksen alkuunsa. Se tapahtuu silloin, kun tuijotuksen kohde tuntee olevansa vain lihanpala. Jos näet seksikumppanisi vain keinona täyttää halusi, etkä ihmisenä, jolla on omiakin haluja, se kyllä näkyy kasvoiltasi. Tuota katsetta on vaikea selittää, mutta se on kuin 12-vuotias poika, joka näkee vahingossa ystävänsä äidin alasti. Jos et näe, että himoitsemaasi vartaloon on liitetty myös pää ajatuksineen, olet epäonnistunut pahasti.

6. Lopetat... ja lopetat

Jos seksikumppanisi ei ole valmis kääntämään kylkeä ja käymään nukkumaan, ei orgasmisi tarkoita, että seksi on ohi. Seksi on ohi sitten, kun kumpikin on täysin tyydytetty – poislukien ne hetket, kun toisesta ei tunnu hyvältä jatkaa.

7. Mikä tahansa, mitä teet ilman hyvää omaatuntoa

Jos ikinä epäilet seksikumppanisi todellista halukkuutta hypätä kanssasi petiin, kysy. Se voi olla epämukavaa, mutta ei niin epämukavaa kuin tehdä jotain, mihin toinen ei todellakaan ole valmis.

Auervaara vai tosimies? Vinkkimiehet kertovat, kannattaako nettitutun sanaan luottaa, katso video:

2:55

Lähde: Bustle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja