Esko Eerikäiseltä elämäkerta – teoksessa rajuja väitteitä liitosta Martina Aitolehteen

Esko Eerikäinen kertoo erittäin avoimesti elämästään tuoreessa teoksessa. 

Esko Eerikäisen elämäkerta kantaa nimeä Esko – Stripparin tarina ja sen on kirjailija Antto Terraksen käsialaa. 

Eerikäinen kertoo kirjassa elämänsä vaiheista varsin suorasukaiseen tyyliin. Useampi luku on omistettu ex-puoliso Martina Aitolehden kanssa elettyihin vuosiin. 

Eerikäinen ja Aitolehti menivät naimisiin vuonna 2007 vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Värikäs suhde päättyi eroon vuonna 2011. 

Vaikeuksia liitossa oli kuitenkin jo ennen varsinaista eroa. Eerikäinen kertoo kirjassa, että hän epäilee Aitolehden pettäneen häntä ruotsalaisen Basic Element -yhtyeen solistin kanssa. 

Eerikäinen väittää kirjassa, ettei pettäminen jäänyt yhteen yöhön, vaan että Aitolehti olisi käynyt Tukholmassa asti tapaamassa solistia.

Pari perui kirkkohäät, mutta lähti kuitenkin yhdessä häämatkalle. Lempi leiskahti uudelleen ja Eerikäinen ja Aitolehti jatkoivat yhteistä matkaa. Syntyi Victoria-tytär, joka aloitti tänä syksynä koulun. 

Vuonna 2010 Martina tapasi nykyisen miehensä Stefanin. Eerikäinen väittää kirjassa, että se koitui parin liiton lopulliseksi kohtaloksi ja pari jätti avioerohakemuksen tammikuussa 2015. 

MTV.fi ei tavoittanut Aitolehteä kommentoimaan kirjan väitteitä.

Eerikäisen elämäkerta saapuu kauppoihin ensi viikolla. 

Lue myös:

    Uusimmat