Esileikillä on yllättävä vaikutus seksielämään

Tuore tutkimus paljastaa, että esileikillä saattaa olla yllättävää ja samalla hyvin merkittävää vaikutusta seksielämään ja seksin kestoon.

Tuoreessa Journal of Sexual Research -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan pariskunnat, jotka panostavat esileikkiin viettävät enemmän aikaa sängyssä kuin pariskunnat, joilla ei ol tapana harrastaa sen kummempia esileikkejä.

Tutkimuksessa haastateltiin yli 8 000 naista ja miestä. Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin kuinka paljon heillä on tapana harrastaa seksiä ja kuinka kauan heidän tavanomainen esileikkinsä kestää.

Tutkimukseen osallistuneet jaettiin neljään ryhmään sen mukaan, mitä kaikkea heillä on tavanomaisen seksisession aikana tapana tehdä. Selvisi, että esileikkiin panostavat pariskunnat harrastivat seksiä keskimäärin 30 minuuttia yhdellä kertaa. Pelkkään yhdyntään luottaneiden pariskuntien seksisessio kesti vain 11,5 minuuttia.

Tutkimus todistaa sen, että mitä enemmän esileikkiin panostetaan, sitä kauemmin pariskunnat viihtyvät vällyjen välissä. Esileikin aikana on myös helppo panostaa kumppanin mieltymyksiin ja pitää huolta siitä, että molemmat suhteen osapuolet saavat tyydytyksen.

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja