Viisi kiihottavinta esileikkiä miehen mieleen

Seksin kiihottavin ja kutkuttavin osa on esileikki – siitä nauttivat yhtä paljon niin mies kuin nainenkin.

Jos seksielämänne kaipaa pientä piristystä, tai olet kyllästynyt vanhoihin kaavoihin ja haluat vietellä hänet ihan uudella tavalla, lue nämä AskDanandJennifer.comin vinkit.

Kiihkeät ja syvät kielisuudelmat

Muistatko vielä ihanan kiihottavat suudelmat, joita harrastitte suhteen alussa – ennen kuin aloitte harrastaa seksiä? Palauta sama tunnelma. Kiihkeä imuttelu sekä kaulan ja korvien näykkiminen on varma tapa sytyttää kiihkon liekki. Suutele häntä ensin hitaasti ja tunnustellen, suudelmia syventäen hiljalleen. Suutele hänen kaulaansa ja kuiskuttele korvaan, palaa sitten taas pussailemaan pehmeästi huulia. Hyväile häntä housujen päältä, ja varmasti jo tunnetkin, että mies on innoissaan. Pidä häntä kuitenkin jännityksessä, äläkä etene seksiin liian nopeasti.

Hyväile itseäsi kumppanin edessä

Mies rakastaa kunnon showta! Useimmista tuntuu ujostuttavalta kosketella itseään miehen katsoessa, mutta miehen mielestä se on todella kiihottavaa. Voit myös solmia huivin omille silmillesi, niin on helpompi heittäytyä fantasiaan. Tai sitten voit myös rohkaista mielesi ja katsoa häntä syvälle silmiin, mikä lisää katsomisen nautintoa. Ota seksilelut mukaan leikkiin, äläkä kiirehdi. Mies ei taatusti pysy pöksyissään, kun näkee sinut nautinnon huipulla.

Kiusoittele häntä

Leikittely ja kiusoittelu kasvattaa kiihkoa. Hyväile häntä käsillä tai suulla, mutta vain ohimennen, kiusoittelevasti. Miehesi kerjää ja rukoilee sinua jatkamaan. Kun olet saanut hänet aivan sekopäiseksi himosta, on luvassa hurjaa menoa…

Toteuta hänen fantasiansa

Yritä onkia selville, mikä on hänen salainen fantasiansa ja toteuta se, mikäli ajatus tuntuu sinustakin ihan toteuttamiskelpoiselta. Luo turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri, äläkä naura hänelle, vaikka fantasia olisi kuinka tuhma tahansa.

Puhu tuhmia

Miehet tykkäävät pelin selostuksesta! Lisäksi sinä saatat hämmästyä, millaista seksuaalista voimaa ja itsevarmuutta tuhmien puhumisesta saat. Kuiskaile hänen korvaansa, mitä haluaisit tehdä hänelle ja suutele sitten häntä kiihkeästi. Kerro hänelle, millaisia tuntemuksia hän aiheuttaa sinulle. Syttyykö hän enemmän lady dominasta, vai alistuvasta neidosta? Kokeile vapaasti eri rooleja.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja