Enemmän esileikkiä – näin pääset tunnelmaan

Ennen itse aktia on syytä luoda tunnelma. Parhaiten siihen pääsee pienellä lämmittelyllä ja esileikillä. Moni nainen on kertonut, että kaipaisi esileikkejä enemmän. Tässä vinkkejä kuinka onnistut innostamaan miehesi esileikkeihin.

Usein suhteen alussa esileikki ja hellät hetket kuuluvat jokapäiväiseen elämään. Mies hieroo jalkoja tuntitolkulla ja hyväilee ja silittelee. Jostain syytä kuitenkin suhteen syventyessä, esileikki jää sivummalle. Yhdessä asuessa usein hommaan ryhdytään, kun siihen on aikaa ja lepertelyt ja tunnelman luominen jää sivummalle.

Usein ongelmana on se, ettei nainen ehdi päästä tunnelmaan ja homma menee siksi pilalle. Kun seksi ei tyydytä, sitä ei välttämättä enää haluakaan. Opettele luomaan itse tunnelma. Kertomalla miehellesi mistä sinä pidät, voit suuremmalla todennäköisyydellä saada juuri sitä.

Mies! Nainen kaipaa enemmän kosketusta, suutelemista, hyväilyjä ja kaikkia niitä pieniä ja ihania asioita. Nainen tarvitsee enemmän aikaa kuin mies päästäkseen tunnelmaan ja kiihoittuakseen - orgasmista puhumattakaan.

Luo tunnelmaa

Nainen, tässä sinulle muutama vinkki, joita voit kokeilla, jos et suoraan kehtaa sanoa tai jos eivät vinkit mene perille. Moni mies usein haluaa hieroa naisen hartioita tai selkää, kun hän kokeilee houkutella naista makuuhuoneen puolelle. Voit vinkata miehellesi suoraan, että hierominen on erittäin hyvä keino ja se on ennenkin toiminut.

Huolehdi, että olet itse valmiiksi oikeassa mielentilassa. Usein miehelle riittää pelkkä ajatus "Seksiä!" ja hän on valmis. Moni nainen kuitenkin tarvitsee kiihottumiseen ja pelkästään tunnelmaan pääsemiseksi enemmän aikaa. Aloita pitkällä halauksella. Vähintään puoli minuuttia kestävä halaus saa She Comes First -kirjan kirjoittajan Ian Kernerin mukaan elimistössä oksitosiinin liikkeelle. Oksitosiini on hormooni, joka liittyy imettämiseen ja saa kohdun lihakset supistelemaan synnytyksen alkaessa. Oksitosiinia erittyy myös seksuaalisen mielihyvän yhteydessä eli se on tärkeä hormoni seksi-mielentilalle.

Etenkin jos pitää suuseksistä, on syytä huolehtia siitä, että paikat ovat puhtaina. Suihkuun meneminen yhdessä voi toimia oivana esileikkinä. Lämmin vesi, sopivan tuoksuiset suihkusaippuat, läheisyys ja kosketus ohjaavat ajatukset juuri oikeaan suuntaan. Peskää toisenne hellästi. Koskekaa toisianne. Nauttikaa lämmöstä ja kosteudesta.

Puhu miehellesi tuhmia. Kerro mitä haluaisit hänen tekevän sinulle ja mitä sinä haluaisit itse tehdä. Herätä mielikuvitus, niin herätät seksuaalisuuden. Kehukaa toisianne. Miehen egon pönkittäminen auttaa miestä tuntemaan olonsa varmemmaksi ja auttaa häntä myös seksuaalisesti tuntemaan olonsa mieheksi isolla M:llä. Myös naiselle on tärkeää, että hän tuntee olonsa kauniiksi ja hyväksi.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Redbook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja