Mies, näin teet naisen hulluksi himosta – lue ohjeet

Nainen, jätä tämä artikkeli "vahingossa" auki koneellesi – ja varmista, että miehesi näkee sen!

Indianan yliopiston tutkija ja seksikirjan kirjoittaja DebbyHerbenick paljasti Men's Health -lehdelle ne eroottiset salaisuudet, joita miehet eivät välttämättä tiedä.

1. Koskettele rintoja näin

Rintojen hyväileminen on aina hyvä idea, mutta moni mies hyökkää suoraan nännien kimppuun. Herbenickin mukaan rintoja tulisikin ajatella samalla tavalla kuin naisen intiimialueita: herkälle alueelle ei voi rynnätä heti.

– Nännit ovat paljolti samanlaiset kuin klitoris. Ne ovat hyvin herkät ja pitävät huomiosta, mutta älä koskettele niitä jatkuvasti. Muista, ettei herkkyys tarkoita samaa kuin "koske tästä heti", Herbenick sanoo.

Voit aloittaa esimerkiksi hyväilemällä rintojen ylä- ja alaosaa kämmenelläsi. Herbenickin mukaan moni ei tiedä, että yläosa on itse asiassa rinnan herkin osa!

2. Muista kehua

Eroottisissa elokuvissa saa usein kuulla, miten nainen ihastelee miehensä intiimiosia. Tavallisessa arkielämässä miehen kannattaisi ottaa oppia elokuvista.

– Tutkimukset ovat osoittaneet, että ne naiset, jotka ovat tyytyväisiä sukupuolielimiinsä, ovat paitsi avoimempia suuseksille myös nauttivat siitä enemmän, saavat enemmän orgasmeja ja ovat ylipäätään positiivisempia seksin suhteen, Herbenick sanoo.

Herbenickin mukaan miehen kannattaakin kehua naisen alapään ulkonäköä, makua tai tuoksua. Usko pois, mies, kumpikin teistä hyötyy siitä.

3. Esileikissä ei mennä suoraan asiaan

– Yleisellä tasolla puhuttaessa ihmiset tietävät, että esileikki kannattaa. Uskon kuitenkin, etteivät monet tiedä, mitä esileikki oikeastaan on, Herbenick toteaa.

Hän muistuttaa, että suoraan vyötärön alapuolelle suuntaaminen ei ole esileikkiä, sillä moni nainen haluaa kiihottua ennen kuin heitä kosketellaan alapäähän. Käytä siis seksiaktia edeltävä aika hyödyksi: koskettele naista, auttakaa toisianne riisuutumaan, suudelkaa ja hyväilkää toistenne kehoja. Suutele naisen sisäreisiä ja niskaa.

Herbenickin mukaan keho käsittelee kosketusta eri tavalla ollessaan kiihottunut, joten nainen nauttii enemmän esileikin jälkeen.

4. Koskettele kaikkialta

Älä rajoita hyväilyjä ja seksiä vain klitoriksen stimulointiin. Herbenick neuvoo koskettamaan naista esimerkiksi G-pisteestä (jonka olemassaolosta tiedemiehet tosin kiistelevät). G-pisteen lisäksi naisen vaginan etuseinämästä saattaa löytyä niin kutsuttu AFE-alue. Lyhenne tulee sanoista anterior fornix erogenous zone, vapaasti suomennettuna siis etupohjukan erogeeninen alue.

– Vaikka AFE-alueen olemassaolosta ei olekaan konkreettisia todisteita, se ei tarkoita, etteikö sen kosketteleminen olisi nautinnollista joidenkin naisten mielestä, Herbenick toteaa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja