Esikoisensa saanut Jenni Vartiainen edustaa eteerisenä punaisella matolla – paljasti ensimmäistä kertaa vauvansa sukupuolen

17:28
MTV Uutiset Live kävi Emma-gaalan punaisella matolla.

Jenni Vartiainen sai hiljattain ensimmäisen lapsensa puolisonsa kanssa. 

Musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä juhlitaan lauantaina 8. helmikuuta järjestettävässä vuotuisessa Emma Gaalassa. Musiikkigaalan punaisella matolla kuhina on tällä hetkellä kuumimmillaan, kun tähdet toisensa perään valuvat mukaan juhlahumuun. 

Paikalle on saapunut myös poptähti Jenni Vartiainen. Nainen asustaa tällä hetkellä puolisonsa ja parin pienen vauvan kanssa Yhdysvalloissa. Vartiaisen vauva syntyi lokakuussa 2019.

– Olen pitkästä aikaa käymässä Suomessa ja pitkästä aikaa Emmoissa. Ihanaa olla ihmisten ilmoilla. 

Vartiainen on asunut nyt miehensä kanssa vuoden verran New Yorkissa. Vaikka hän asuu pääasiassa tällä hetkellä siellä, vaikuttaa muusikko edelleen kuitenkin myös Suomessa. 

Laulaja viettää tällä hetkellä onnellista vauva-arkea ja paljasti MTV Uutisille myös pienokaisen sukupuolen. Vauva on nyt myös mukana Suomessa ja pääsi tällä reissulla ensimmäistä kertaa lentokoneeseen. 

– Mulla on pieni poika. 

Vartiainen kertoo aikovansa viettää nyt tovin Suomessa töitä tehden sekä läheisiään nähden. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja