Erosta toipuva Minna Parikka mukaan uutuusohjelmaan – yllättävä pelko piinaa

Rokkari Jussi69:stä eronnut Minna Parikka tarttuu vaativaan haasteeseen lähtiessään mukaan MTV3-kanavan uuteen Huippujengi-ohjelmaan.

Huippujengi on uutuusohjelma, joka vie kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä valloittamaan vuorta Perun Andeille. Vaativalle matkalle mukaan lähtee myös muun muassa kenkäsuunnittelija Minna Parikka.

The 69Eyes-yhtyeen rumpalin Jussi69:n kanssa seurustellut Parikka toipuu parhaillaan pariskunnan erosta. Suhteen päättymisestä uutisoitiin heinäkuun puolivälissä, mutta Parikan mukaan kaksikon tiet erkanivat jo aiemmin.

– Erosimme jo keväällä. Siitä alkaa olla pitkä aika, Minna vahvisti tuolloin MTV.fille.

Eron syitä Minna ei ole halunnut tarkemmin eritellä. Onnellisen oloinen nainen on suunnannut katseensa jo kohti tulevaa.

– Keskityn tässä nyt töihin ja tulevaan Perun-matkaan, Minna fiilisteli.

Matka Peruun on osa Huippujengi-ohjelman kuvauksia. Kiipeilijöiden tehtävänä on pyrkiä valloittamaan 6030 metrin korkeudessa sijaitsevan Tocllaraju-vuoren huippu.

Spontaaniksi seikkailijaksi itseään kuvaileva kenkäsuunnittelija odottaa tulevaa reissua innolla. Maailmaa ristiin rastiin kiertänyt Parikka on ehtinyt käydä aiemmin muun muassa Nepalissa Katmandussa yli 5000 metrin korkeudessa, joten korkealle kapuaminen ei häntä hirvitä.

– Matka bussilla kesti viisi päivää. Ei tullut huonovointisuutta eikä juurikaan päänsärkyä. Ainoa oli se, että aina kun noustiin kohteeseen, niin parin askeleen jälkeen oli aivan poikki, Parikka kertoo.

Hän on innoissaan uudesta haasteesta, koska oli kaivannut jo jonkin aikaan elämäänsä jotain uutta. Päätös ohjelmaan lähtemisestä ei kuitenkaan ollut helppo, sillä kenkäsuunnittelijaa piinaa yllättävä pelko.

– Jouduin silti miettimään asiaa hetken, koska minulla on lievä korkeanpaikankammo, enkä pidä lumesta. Palelen todella helposti, Parikka listaa.

– Suurin pelkoni on vessassa käyminen lumihangessa. Perusleirissä on ulkohuussi, mutta siitä eteenpäin asiat pitää tehdä niin, että kaivetaan kuoppa lumeen ja sinne sitten, Parikka nauraa.

Huippujengi keväällä 2016 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat