Mainos

Eronnut Ensitreffit-Petri kritisoi asiantuntijoita: "Miksi meidät valittiin yhteen?"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt Petri kertoo kritisoineensa sarjan asiantuntijoita puolisovalinnasta.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta.

Ohjelman neljännellä kaudella häitään tanssivat muun muassa Mari ja Petri. Kaksikko ei löytänyt onnea ohjelmasta, vaan päätyi eroon noin kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Parin myrskyisä suhde sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa kauden aikana ja moni ihmetteli, miksi asiantuntijat valitsivat Marin ja Petrin toisilleen. Myös Petri kertoo kritisoineensa asiantuntijoita aiheesta.

– Olen minä sitä miettinyt, että miksi meidät valittiin yhteen, ja Jasonille (Lepojärvi, ohjelman asiantuntija) sitä kritisoinkin, että mitä ihmettä olette menneet tekemään. Mutta kun Jason sitä perusteli, aloin ymmärtää myös heidän kantaansa ja sitä, mitä he meissä näkivät, Petri myöntää MTV.fin haastattelussa.

– Ehkä kartoitusvaiheessa olisi pitänyt mennä syvemmälle. Marikin sanoi, että hän tykkää liikkua, mutta ehkä olisi pitänyt kysyä vielä, että millä tavalla ja kuinka paljon. Siinä oltiin ehkä liian pinnalla, ainakin meidän suhteen olisi pitänyt mennä pikkuisen syvemmälle.

Petri pohdiskelee, että ilmiö saattaa olla tuttu myös nettideittailun maailmassa.

–Vaikka kirjoittelu sujuu ja sitä ajattelee, että tämähän on hyvä tyyppi, kasvokkain kemia saattaa puuttua kokonaan. Eihän sille mitään voi. Tässä kävi vähän samalla tavalla. Paperilla olimme unelmapari, mutta kun näimme, kemiaa ei ollut tarpeeksi emmekä olleet samalla aaltopituudella juuri lainkaan.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.