Eronneen miehen parisuhdevinkit: "Olisinpa tiennyt nämä ennen kuin oli myöhäistä"

Avioliitto ja parisuhde vaativat työtä ja jatkuvaa panostusta. Moni huomaa asian vasta liian myöhään. Avioeron läpikäynyt mies paljastaa, mitä olisi itse halunnut tietää ennen kuin oli liian myöhäistä.

Avioliitto ei toimi itsestään ja liian usein sen arvo huomataan vasta, kun on liian myöhäistä korjata. Kesällä 2013 avioeronnut Gerald Rogers jakoi Facebookissa parisuhdevinkkinsä niille, joilla vielä oli toivoa.

– Menetettyäni naisen jota rakastin ja jonka kanssa olin naimisissa lähes 16 vuotta, jaan ohjeet jotka toivoisin itse tienneeni, mies kertoi Facebookissa.

Älä koskaan lopeta seurustelua

Älä koskaan lopeta tapailua, äläkä koskaan ala pitää naista itsestäänselvyytenä. Kun pyysit häntä menemään naimisiin kanssasi, lupasit olla se mies joka pitäisi hänen sydämestään kiinni ja suojelisi sitä. Sydän on tärkein aarre, joka sinulle on annettu. Hän valitsi sinut. Älä koskaan unohda tätä, äläkä koskaan ala laiskotella rakkaudellasi.

Suojele omaa sydäntäsi

Samalla kun sitoudut olemaan hänen sydämensä suojelija, sinun on suojeltava omaasi. Rakasta itseäsi täydesti, rakasta maailmaa avoimesti. Pidä silti sydämessäsi erityinen paikka, johon vain naisellasi on pääsy. Pidä tämä tila aina hänelle avoimena, ja kieltäydy päästämästä ketään muuta sinne.

Rakastu uudelleen, uudelleen ja uudelleen

Tulet jatkuvasti muuttumaan. Et pysy samana ihmisenä, kuin mikä olit mennessänne naimisiin. Muutoksia tulee, ja teidän täytyy valita toisenne joka päivä uudestaan. Hänen ei ole pakko pysyä luonasi. Jos et pidä hänen sydämestään huolta, hän saattaa sulkea sen sinulta tai valita jonkun toisen. Taistele aina voittaaksesi hänen rakkautensa, aivan niin kuin teit alkuhuumassakin.

Näe aina hänen parhaat puolensa

Keskity asioihin, joita rakastat hänessä. Asiat joihin keskityt, laajenevat. Jos keskityt vikoihin, näet ympärillä vain ikäviä asioita. Jos keskityt rakastamaan, voit vain luoda rakkautta.

Ei ole sinun tehtäväsi muuttaa tai korjata häntä

Sinun tehtäväsi on rakastaa häntä, sellaisena kuin hän on jatkuvasti muuttuessaan. Jos hän muuttuu, rakasta häntä silti.

Ota vastuu omista tunteitasi

Vaimosi tehtävä ei ole tehdä sinua onnelliseksi, eikä hän voi tehdä sinua surulliseksi. Olet vastuussa omasta onnellisuudestasi. Pidä siitä kiinni, jotta voit ammentaa sitä suhteeseesi. Älä koskaan syytä vaimoasi jos olet vihainen tai turhautunut häneen. Ota vastuu omista tunteistasi.

Anna vaimosi vain olla

Anna naisesi vain olla. Tehtäväsi ei ole korjata häntä. Kun hän on surullinen tai onneton, tehtäväsi on pysyä pilarina, johon hän voi nojata. Älä juokse karkuun kun hän on onneton. Pysy vierellä vahvana, osoittaen ettet ole menossa minnekään.

Älä ole idiootti

Rogers neuvoo myös olemaan hassu ja ottamatta itsensä turhan vakavasti.

– Naura ja saa hänetkin nauramaan. Nauru tekee kaiken helpommaksi.

– Äläkä pelkää olla idiootti. Teet virheitä, ja niin tekee hänkin. Koita olla tekemättä liian suuria virheitä, ja opi niistä joita teet. Sinun ei tarvitse olla täydellinen, mutta yritä olla olematta idiootti, mies neuvoo.

Lisäksi Rogers toivoo miesten antavan tilaa naisilleen, näyttämään tunteensa ja täyttämään naisten tarpeita seksuaalisesti. Erotessaankaan Rogers ei ole menettänyt toivoaan avio-onneen.

– Rakastin naimisissaoloa ja joskus menen naimisiin uudestaan. Silloin rakennan perustan, joka kestää myrskyt ja ajan. - - - Mies, tämä on haaste sinulle. Keskity olemaan mieletön rakastaja – naisesi ansaitsee sen, Rogers tiivistää.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja