Ernest Lawsonin yhteiskuva tyttärensä kanssa ihastuttaa: ”Huuhkajat-ainesta"

Enrest Lawson piti tyttärelleen jalkapallokoulun. 

Viihdemies Ernest Lawson vietti isä–tytär-aikaa esikoistyttärensä kanssa viime viikonloppuna. Kaksikko intoutui pelaamaan kahdestaan jalkapalloa. 

Lawson julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa isä ja tytär poseeravat jalka jalkapallon päällä. Tytär on suloinen näky vaaleanpunaisissa lenkkareissa ja hupparissa. 

– Eka isi-tytär Futiskoulu takana! Kävi ilmi että tyttäreni on erittäin lahjakas kivien keräilyssä, kuperkeikoissa ja Frozen 2 -soundtrackiltä löytyvän Tuntemattomaan-kappaleen laulamisessa, samalla kun pallot sujahtavat takanansa olevaan maaliin. Suomeksi: Huuhkajat-ainesta, ylpeä isä kirjoittaa. 

Lawsonin suloinen päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja.

– Ihana futari, Janni Hussi hehkuttaa. 

– Veikeen oloinen pikkuneiti, seuraaja ihastelee. 

– Söpö pieni multitaskaaja, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Voi miten söpö on tyttösi ja iskä kans. Hyvä tiimi, kommenteissa kirjoitetaan. 

Ernest ja hänen vaimonsa Nelli Lawson saivat toisen lapsensa toukokuun 14. päivä. Heidän esikoistyttärensä on syntynyt vuonna 2017.  Ernest Lawson paljasti Nelli-vaimonsa odottavan perheen toista lasta tammikuussa.

Tähti kertoi MTV Uutisille ajatuksiaan vanhemmuudesta juuri ennen pienokaisen syntymää.

–Tuntuu tuplasti ihanammalta. Odotan todella paljon sitä, että pikkusisko syntyisi. Jokainen lapsi on lahja. Nyt on toinen tulossa ja toivotaan, että kaikki menee hyvin, Lawson kertoi hiljattain.



Lue myös:

    Uusimmat