Mainos

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo täyttää 35 vuotta

Kesällä 1974 Kirsti Paakkanen loi Erittäin Hienon Suomalaisen Shampoon. Puhtaista ja parhaista raaka-aineista valmistetuista shampoista syntyi menestystarina vailla vertaa.

Suomen suosituin shampoo

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo täyttää tänä vuonna tasavuosia. Erityisesti suomalaisten hiusten tarpeisiin suunniteltu tuotesarja on löytänyt 35 vuodessa laajan ja uskollisen käyttäjäkunnan, ja se tunnetaan hyvänä ja laadukkaana jokapäiväisenä shampoona. Nykypäivänä tuotteessa puhuttelevat myös sen historia, tutun pullon ja tuoksun herättämät muistot ja nostalgia.

Erittäin Hienon Suomalaisen Shampoon menestyksen taustalla ovat vahvat suomalaiset ydinarvot – puhtaus, luonnollisuus ja rehellisyys. Kaikki Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteet ovat myös avainlipputuotteita.

Tyylikkäässä pullossa pala historiaa

Erittäin Hienon Suomalaisen Shampoon tunnistaa pullosta. Muoto on pysynyt samana vuodesta 1974 lähtien, jolloin muodoksi valikoitui apteekkipullo. Apteekki edusti suomalaisten mielestä luotettavuutta, jota myös Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteet viestivät.

Pullon väriksi valittiin sininen, joka löytyy niin Suomen lipusta, kesätaivaasta, sinisistä silmistä kuin Suomi-verkkareistakin. Shampoon kyljessä oleva vaakuna on puolestaan kuin suomalaisen asumisen unelma: punainen tupa ja perunamaa. Kokonaisuus saatiin kruunattua, kun hiustenpesun taikavedeksi löydettiin sadevesi.

Juhlavuoden kruunaa Mustikkashampoo

Erittäin Hieno Suomalainen -tuoteperhe laajenee jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Kuluttajille on tarjolla yhä monipuolisempi valikoima puhtaista ja parhaista kotimaisista luonnon raaka-aineista valmistettuja hiushoidon tuotteita. Sarjasta löytyy perinteisen Sinisen Shampoon lisäksi Terva- ja Koivushampoo, lasten 2in1 ja Erittäin Hieno Suomalainen Hiushoito.

Juhlavuonna markkinoille tuotiin uutuudet Mustikkashampoo ja -hoitoaine, jotka vievät brändiä kohti kosmeettisempaa segmenttiä. Myös pullon klassinen design uudistui. Pullo tuotiin 2000-luvulle kuitenkaan muuttamatta sen perinteistä ja rakastettua apteekkipullon ulkomuotoa.

Voita liikuntaloma Kisakalliossa

Erittäin Hieno Suomalainen -tuotesarja juhlii 35-vuotissyntymäpäiväänsä uudistetun ilmeen ja uusien tuotteiden lisäksi myös leikkimielisellä liikuntajuhlalla, joka järjestetään yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa. Kutsu koko perhe koolle, ota kesävieraatkin mukaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan osallistuminen.

Erittäin Hienoa Suomalaista Kesäkisaa mitellään hilpeissä ja reippaissa lajeissa:

1. Erittäin Haastava Kyykkykävely
2. Erittäin Hauska Kuperkeikkaviesti
3. Erittäin Kehittävä Naruhyppely
4. Erittäin Hurja Kottikärrykymppi
5. Erittäin Lennokas Nurmikeilailu

Teksti: MTV3
Lähde: ACNielsen ScanTrack
Kuvat: Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo

Artikkelin tarjoaa:
Cederroth Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.