Eripura ohi – entinen kapteeni palaa Jokereihin!

6:29
Jokerit jyräsi KHL:n kotiavauksessaan – Tulosruutu tutustui erikoisjärjestelyihin.

Tanskalaisjääkiekkoilija Peter Regin on solminut Jokerien kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, helsinkiläinen KHL-seura tiedottaa.

Regin, 34, pelasi Jokereissa viisi viime kautta, joista neljänä tanskalaishyökkääjä toimi joukkueen kapteenina. Keväällä Reginin ja Jokerien tiet erkanivat ja näytti, että tanskalaisen ura jatkuisi muualla. Regin valotti Tanskan TV2:lle halunneensa Jokerien kanssa kaksivuotisen sopimuksen, mutta helsinkiläisten seurajohto ei ollut tähän hänen ikänsä vuoksi valmis.

Neuvotteluyhteys Jokerien kanssa syntyi uudelleen syyskuussa ja osapuolet pääsivät nopeasti sopuun loppukauden pestistä jo käynnistyneellä sesongilla.

– Elämässä ei koskaan etukäteen tiedä, miten tilanteet voivat muuttua. Olen vain todella iloinen, että saan jälleen pelata Jokereissa. Kaikki seurassa on minulle tuttua, joten sopeutumisen kanssa ei varmasti ole ongelmia, Regin kertoo.

Regin on harjoitellut kotikaupunkinsa Herning Blue Fox -joukkueen kanssa jäällä elokuusta lähtien.

– Regin on ollut todella iso palanen Jokereiden KHL-taipaleella ja olemme erittäin iloisia saadessamme hänet takaisin joukkueeseen. Hänen johtajuutensa, luotettavuutensa ja vahva kahden suunnan pelaamisensa vahvistavat ryhmäämme entisestään, Jokerien GM Jari Kurri kommentoi.

Regin iski viime kaudella 60 runkosarjapeliin tehopisteet 16+24=40. Kuuden pudotuspeliottelun tehosummana oli 2+2=4.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja