Entiseltä F1-mestarilta Nico Rosbergilta liikuttava päivitys – tapasi äitinsä ensimmäistä kertaa eristyksen jälkeen

Suomalaissukuinen entinen F1-tähti Nico Rosberg iloitsi päästyään tapaamaan äitiään pitkästä aikaa koronakaranteenin jälkeen.

Formula 1 -sarjan maailmanmestaruuden kaudella 2016 voittanut Nico Rosberg julkaisi keskiviikkona herkän päivityksen Instagram-tilillään.

Rosberg julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä äitinsä Sina Rosbergin kanssa ja paljastaa, ettei ole nähnyt äitiään moneen viikkoon koronavirukseen liittyvän poikkeustilan takia.

Entinen formulatähti kuitenkin kertoo päivityksessään, että odotuksen oli määrä päättyä vihdoin keskiviikkoiltana.

– En malta odottaa, että pääsen tapaamaan äitiäni myöhemmin tänään. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun näen hänet eristyksen alkamisen jälkeen! Rosberg iloitsi sydän-emojin kera ja kertoi vievänsä äidilleen muun muassa ruokatarvikkeita ja yllätyksen lapsiltaan.

– Vaikka äiti asuu vain muutamien kilometrien päässä, en ole voinut tavata häntä. Toivottavasti tekin voitte hyötyä jotenkin siitä, että rajoituksia puretaan. Ollaan kuitenkin varovaisia ja pysytään terveinä! Rosberg muistutteli.

Rosberg on niin ikään Formula 1:n maailmanmestaruuden vuonna 1982 voittaneen Keke Rosbergin poika. Hän edusti kuitenkin urallaan koko ajan äitinsä kotimaata ja omaa synnyinmaataan Saksaa.

Nuorempi Rosberg lopetti uransa voitettuaan vihdoin kauan tavoittelemansa maailmanmestaruuden. Hän perusteli päätöstään tuolloin muun muassa sillä, että tahtoo viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Hän avioitui vuonna 2014 Vivian Siboldin kanssa. Pari tunsi toisensa jo lapsuudessa ja alkoi seurustella vuonna 2003. Heillä on kaksi lasta, vuonna 2015 ja 2017 syntyneet tyttäret.

Lue myös:

    Uusimmat