Entinen sotilas kohtasi karmivan lopun – ennustiko kohtalonsa Facebook-päivityksessään?

Sotilasveteraani julkaisi koskettavan päivityksen Facebookissa vain muutama tunti ennen kuin menehtyi traagisesti liikenneonnettomuudessa.

Yhdysvaltalainen Matthew DeRemer, 31, kirjoitti päivityksen, jonka ajoitus puhuttaa sosiaalisessa mediassa erityisesti päivityksen hyytävän loppusanoman takia.

– En todellakaan tiedä, minne päädyn tänään. Mutta sen tiedän, että minne päädynkin, se on missä minun kuuluu ollakin, hän päätti päivityksensä iloisen hymiön kera.

Uudenvuodenaattona DeRemer oli innoissaan tulevasta vuodesta. Hän julkaisi toiveikkaan päivityksen, jossa kirjoitti vuoden aikana kohtaamistaan haasteista. Hän kertoi löytäneensä itsensä jälleen kerran, kiitti ja totesi, että ensi vuonna on paljon tehtävää. Päivityksestä paistoi läpi optimistisuus tulevasta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen viimeiseksi koitunutta moottoripyörämatkaa kirjoitettua päivitystä on jaettu Facebookissa yli 26 000 kertaa. DeRemer kuoli törmäyksessä rattijuopon kanssa.

DeRemer ehti toimia sotilaana muun muassa Irakissa. Lopetettuaan sotilaan työt vuonna 2010 entinen merijalkaväensotilas työskenteli ensin fyysisenä valmentajana, minkä jälkeen hän aloitti työskentelyn kirurgisena teknikkona.

Hänen siskonsa kertoo, että entinen merijalkaväensotilas veti ihmisiä puoleensa persoonallaan.

Päivityksen yhteyteen DeRemer lisäsi myös meemin, joka liittyy värisyttävällä tavalla odottamattomaan onnettomuuteen.

– Olemme syntyneet yhdessä päivässä. Kuolemme yhdessä päivässä. Mitä tahansa voi tapahtua vain yhdessä päivässä, meemissä sanotaan.

Lähde: Good

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja