Entinen formulatähti Nico Rosberg nauttii rantatunnelmasta – suuntasi perheineen Espanjan aurinkoon

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg lomailee perheineen Espanjassa.

F1-kausi alkoi vihdoin heinäkuun alussa, ja tämä tiesi hommia myös vuoden 2016 maailmanmestarille Nico Rosbergille, joka on uransa lopetettuaan toiminut Mercedeksen brändilähettiläänä ja kommentoinut ahkerasti formulakisoja.

Kuvien perusteella Rosberg on kuitenkin kolmen ensimmäisen Itävallassa käydyn kisaviikonlopun jälkeen ehtinyt lomalle Vivian-vaimonsa ja parin kahden tyttären kanssa. 

Teini-ikäisestä saakka seurustelleet Rosbergit avioituivat vuonna 2014. Esikoistytär Alaïa syntyi vuonna 2015 ja pikkusisko Naila vuonna 2017. 

Koko perhe tallentui tällä viikolla aurinkoisiin rantakuviin Formenteran saarella Espanjassa. Kyseessä on pieni, Ibizan eteläpuolella sijaitseva lomasaari Välimerellä, joka kuuluu Baleaarien saariryhmään. Kuvien perusteella perhe suuntasi täydeltä uimarannalta veneretkelle.

Formulauransa maailmanmestaruutensa jälkeen osittain perhesyihin vedoten lopettanut Rosberg on itsekin ilahduttanut seuraajiaan ja julkaissut toisinaan sosiaalisessa mediassa kuvia perheestään.

– Olen niin kiitollinen ihanasta perheestäni. Hyvää isänpäivää kaikille, jotka juhlitte sitä tänään. Tämä on jo meidän toinen kerta tänään rantakävelyllä. Me todella arvostamme sitä. Toivottavasti te kaikki olette terveitä ja turvassa, Rosberg kirjoitti keväällä.

Ex-formula tähden perhekeskeisyys näkyy myös siinä, että hän on ilmeisen läheinen myös äitinsä kanssa, joka asuu vain muutamien kilometrien päässä poikansa kodista. 

Rosberg nimittäin julkaisi huhtikuun lopulla Instagramissa kirjoituksen, jossa hän iloitsi siitä, että pääsi tapaamaan Sinna-äitiään pitkän tauon jälkeen, kun koronakriisiin liittyviä varotoimia höllättiin Saksassa.

Lue myös:

    Uusimmat