Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukaan lähtevä Matti viihtyy sinkkuna: "Olen tehnyt elämästäni seesteisen ja koen olevani onnellinen yksinkin"

8:07
Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan mukaan lähtevät Matti kertoo viihtyvänsä erinomaisesti myös sinkkuna. Mies kuitenkin kaipaa toista ihmistä vierelleen.

Tiistaina 1. syyskuuta starttaa Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi. Tulevalla kaudella nähdään asiantuntijoina tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin, joista yksi on 35-vuotias Matti.

– Sinällään viihdyn sinkkuna. Olen tehnyt elämästi kauhen seesteistä ja mukavaa. Koen olevani onnellinen ihan yksinkin, vaikka olisi kiva, jos siinä olisi joku toinenkin, Matti perustelee.

– Hain mukaan, koska olen tullut siihen tulokseen, että en ole löytänyt tähän päivään mennessä sitä elämäni rakkautta tällä tavalla tavallisin keinon. Mietin, että lähestynkö asiaa jotenkin väärältä kantilta, mies pohtii.

Tähän kysymykseen hän toivookin saavansa asiantuntijoiden apua ohjelman aikana. 

Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista.

Hän ei ole koskaan ollut pitkässä seurustelusuhteessa, mutta ihastuu yleensä tummiin ja urheilullisiin naisiin. Tulevalta kumppaniltaan Matti toivoo avoimuutta, rehellisyyttä, sosiaalisuutta ja heittäytymiskykyä.

Hän unelmoi onnellisesta parisuhteesta kumppanin kanssa, joka on kunnianhimoinen ja samalla jalat maassa -tyyppi. Matista tuleva vaimo puolestaan saa joustavan ja periksiantamattoman puolison, joka osaa kuunnella.

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja