Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat löytävät sinkuille Sen Oikean

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa asiantuntijoina toimivat psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio, pastori Kari Kanala, folkloristi Mari Hatakka ja psykologi Kari Kiianmaa.

AVAlla tammikuussa alkavaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan hakeneille sinkuille tehtiin ohjelmaformaattiin kuuluvat laajat psykologiset testit ja asiantuntijoiden haastattelut, joiden perusteella parit muodostettiin. Asiantuntijat valitsivat kolme paria, jotka ovat nuoria aikuisia, miehiä ja naisia eri puolelta Suomea. Kaikkia heitä yhdistää kova tahto löytää elämänkumppani loppuelämäksi ja tietenkin rohkeus.

Maaret Kallio – psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti

Maaret Kallio on ammatiltaan psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Terapiatyön lisäksi Kallio myös luennoi aktiivisesti parisuhteesta, seksuaalikehityksestä ja seksuaalisesta väkivallasta. Hän on myös tietokirjailija.

Kari Kanala – pastori

Pastori Kari Kanala on aktiivinen ja uudistuksellinen tekijä kirkon piirissä. Kanala on ollut mukana järjestämässä mm. dance-messua. Hän myös vihki viime kesänä aviopareja DBTL-festivaalin yhteydessä järjestettävässä häätapahtumassa. Kanala on työskennellyt myös merimiespappina.

Mari Hatakka – folkloristi

Mari Hatakka on filosofian tohtori, pääaineenaan folkloristiikka eli perinteentutkimus. Väitöskirjaansa (Nainen, mies, rakkaus, seksi, 2011) varten Hatakka on tutkinut suomalaisia elämäkertoja ja parisuhdetekstejä useilta vuosikymmeniltä.

Kari Kiianmaa – psykologi, kirjailija

Kari Kiianmaa on toiminut psykologina noin 37 vuotta. Hän on myös julkaissut useita ihmissuhteisiin ja parisuhteen huoltoon liittyviä kirjoja. Kiianmaa toi vuonna 1992 Suomeen Bruce Fisherin kehittämän eroseminaarin, joka on oppimislähtöinen menetelmä eronneille elämän jälleenrakentamiseksi.

Ensitreffit alttarilla alkaa AVAlla tiistaina 6.1.2015 klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa taiTwitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja