"Ensiesiintyminen oli sekasortoa" – supertriolla Messi-Neymar-Mbappe paikka räväyttää syyskauden odotetuimmassa ottelussa

7:54
Mestarien liiga jatkuu – löytääkö PSG huippuvireen Manchester Citya vastaan?

Ranskalaisen PSG:n ja englantilaisjätti Manchester Cityn välinen kohtaaminen on jalkapallon Mestarien liiga -viikon – ja samalla koko futissyksyn – todellinen herkkupala. Katseet kääntyvät varsinkin PSG:n nimekkääseen hyökkäystrioon Lionel Messi–Neymar–Kylian Mbappe. 

Kolmikosta Messi tuli täksi kaudeksi Pariisiin Barcelonasta. Argentiinalaisen alku PSG:ssä on ollut odotettua vaisumpi, ja polvivamma heittää kysymysmerkin Messin peluuttamiselle tiistaina

C Moren selostaja Kim Kallström huomautti MTV Uutiset Liven ennakkostudiossa, ettei tähtikolmikon välillä ole vielä tasapainoa. Se vie aikaa.   

Club Brugge -pelin perusteella, kun Messi, Neymar ja Mbappe olivat ensi kertaa kimpassa, se oli sekasortoa. Kaikki söivät enemmän tai vähemmän toistensa tiloja, ja näytti aika ajoin siltä, että keskikentältä laitettiin palloa vain Messille ja toivottiin, että Messi tekee Barcelonasta tuttuja taikatemppuja. Messi ei ole selkeästi ollut vielä mukavuusalueellaan, Kallström toteaa.  

Pääkuvan video: C Moren selostaja Tuomas Virkkunen nostaa PSG–City-ottelusta (pelataan tiistaina klo 22 alkaen) esiin myös toisen mielenkiintoisen kulman. Mukana myös ennakkoanalyysiä otteluista AC Milan–Atletico Madrid (tiistaina klo 22) sekä Juventus–Chelsea (keskiviikkona klo 22). 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja