Lionel Messi tyrmistyi vaihtokomennuksestaan – PSG-luotsi puolustaa yllättävää ratkaisuaan: "Meidän pitää suojella häntä"

3:37
Videolla kuvaa Lionel Messin PSG-lehdistötilaisuudesta.

PSG-luotsi Mauricio Pochettinon päätös ottaa Lionel Messi pois kentältä kesken Lyon-ottelun on herättänyt keskustelua, sillä kentältä vaihdettu supertähti vaikutti tyrmistyneeltä marssiessaan vaihtoon.

PSG nappasi 2-1-voiton Lyonista jatkaen samalla puhtaalla pelillä liigataivaltaan. PSG:n supertähti Messi vaihdettiin 1-1-tilanteessa pois kentältä 76. peliminuutilla, mikä herätti runsaasti ihmetystä. Myös Messi ihmetteli suuresti vaihtokomennustaan ja marssi hyvin hämmästyneenä pois kentältä.

PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino puolusti lehdistötilaisuudessa ratkaisuaan.

– Päätimme ottaa Messin pois mahdollisen loukkaantumisen varalta. Meillä on tärkeitä pelejä tulossa, joten meidän pitää suojella häntä, Pochettino toteaa Marcan mukaan.

Ranskalaisjätti hurjasteli kesän siirtomarkkinoilla ja haaviin tarttui Messin lisäksi myös muun muassa Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum ja Achraf Hakimi. Pochettino tiedostaa, että kaikkia pelaajia on vaikea pitää tyytyväisenä.

– Kaikki tietävät, että meillä on erinomaisia pelaajia. Kaikki päätökset tehdään joukkueen parasta ajatellen. Välillä valinnat osuvat nappiin, välillä eivät. Noita päätöksiä on kuitenkin tehtävä, Pochettino jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja