Ensi talven muoti esillä New Yorkissa – joko nämä trendit löytyvät kaapistasi?

Näyttävää turkista, 1970-luvun linjoja ja poolokauluksia: niihin sinäkin haluat pukeutua ensi syksynä.

Siinä vaiheessa kun rahvas vasta haaveilee kevätvaatteista, on muotiväki jo katsastamassa ensi talven mallistoja. New Yorkissa on esitelty amerikkalaissuunnittelijoiden antia syys-talvi 2015-16 -kaudelle. Luvassa on esimerkiksi hulmuavan leveitä lahkeita, korkeita kauluksia ja syviä halkioita.

Jo nyt muotitietoisten suosimat pooloneuleet, korkeavartiset saappaat, kokovalkoinen ja värikkäät turkikset jatkavat trendien aallonharjalla. Sen sijaan urheiluvaateinnostus näyttää laantuvan: jopa esimerkiksi tyylin isän Alexander Wangin mallistossa sporttivaikutteet saivat tällä kertaa goottimaisia grungevivahteita.

1990-luvulta tutut halterneck-leikkaukset villitsevät ensi vuonnakin, mutta vuosikymmenistä näyttävimmin esiin nousee 1970-luku. 1970-luku näkyy esimerkiksi boheemeissa lierihatuissa, leveissä lahkeissa ja seksikkäästi kaulan ympärille kiedotuissa huiveissa ja kankaissa.

Kokosimme maistiaisia ensi talven odotetuimmista mallistoista. Mikä asu on sinun suosikkisi? Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Kuvagalleria 33 kuvaa - katso

New Yorkin muotiviikko syys-talvi 2015-16

Lue myös:

    Uusimmat