Ennätyspotin Lotossa napannut mies kommentoi nyt ensimmäistä kertaa onneaan – oli pelannut jo vuosia samoilla numeroilla: "Jatkossa ei tarvitse raha-asioita enää miettiä"

1:53
MTV Uudenkaupungin voittokioskilla – paikallisilla on tiedossa ainakin yksi kioskilla lotonnut.

Lauantaina Uuteenkaupunkiin osui melkoinen onnenpotku, kun Loton kaikkien aikojen suurin potti 15,6 miljoonaa napsahti yhden onnekkaan pelikupongille. Tuore lottovoittaja on nyt kertonut tunnelmistaan Veikkaukselle.

Länsisuomalainen mies kertoo tarkistaneensa lottonumerot ja tunnistaneensa heti, että nyt meni useita numeroita oikein.

– Aluksi katsoin, että siinä on kuusi oikein, mutta sehän olikin seitsemän oikein, voittaja kertoo tiedotteessa.

Hän kuvaili olleensa ensi hyvin epäuskoinen ja lopulta hän tarkasti voitonjaon netistä.

– Sieltä sitten huomasin, että arvonnassa on vain yksi täysosuma. Jostain syystä yö oli sen jälkeen unen suhteen aika huono.

– Upealta tämä kuitenkin tuntuu, vaikka nukuttua ei paljoa tullutkaan.

Mies kertoo Veikkaukselle, että hän on kertonut voitosta perheenjäsenilleen, mutta suurempia suunnitelmia voittorahojen päänmenoksi ei ole kuitenkaan vielä tehty.

– Ei tätä edes ihan ymmärrä, että kuinka paljon rahaa on nyt voittanut. Nyt on aikaa miettiä. Rauhassa mennään eteenpäin, hän toteaa.

Mies ei suinkaan pelannut Lottoa ensimmäistä kertaa, vaan se on kuulunut hänen tapoihinsa koko hänen aikuisikänsä. Hän paljastaakin Veikkaukselle, että numerot eivät ole juurikaan vaihtuneet riveissä vuosien varrella.

– Samoilla riveillä on menty koko ajan. Sattumanvaraisesti nämä numerot ovat aikoinaan tulleet kupongille, ei niillä mitään suurempaa merkitystä ole.

– Onneksi nyt sitten kolahti! Jatkossa ei tarvitse raha-asioita enää miettiä, hyväntuulinen voittaja toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja